fol





Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Tuesday, March 11, 2014

Παγκόσμιο Γεγονός Πρώτης Τηλεπαθητικής Επαφής 16 Φεβρουαρίου 2014

Return of the Gods

Παγκόσμιο Γεγονός Πρώτης Τηλεπαθητικής Επαφής
16 Φεβρουαρίου 2014


Πρόλογος: Το κείμενο αυτό είναι αντίγραφο του Παγκόσμιου Γεγονότος Πρώτης Τηλεπαθητικής Επαφής που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2014. Η διαδικασία, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με  εξωγήινα όντα  (“Δοκιμαστικό” και “Προσεκτική Ακρόαση”), όπως περιγράφονται παρακάτω, αποτελούν τη βάση όλων των μελλοντικών γεγονότων για επαφές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσωπικές τηλεπαθητικές επαφές ανεξάρτητα από τα γεγονότα.

Γεια σας και ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους εσάς που αποφασίσατε να λάβετε μέρος σε αυτό το μεγάλο, παγκόσμιο και πολύ συναρπαστικό γεγονός!

Πολλά ευχαριστώ επίσης και σε όλους εκείνους που λαμβάνουν μέρος παρά τη μεγάλη διαφορά ώρας!

Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το γεγονός;
Είναι σημαντικό, γιατί θα βιώσουμε μια συνειδητή πρώτη επαφή με ειρηνικούς, εξωγήινους πολιτισμούς με συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο!


Αυτό σημαίνει πως ο κάθε συμμετέχοντας του σημερινού γεγονότος θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει προσωπικά και τηλεπαθητικά με έναν από τους κοσμικούς μας φίλους – εφόσον ρητά επιθυμεί κάτι τέτοιο.  

Οι κοσμικοί μας φίλοι έχουν έρθει εδώ σήμερα να μας ανταμώσουν, γεμάτοι χαρά, για ν’ απλώσουν τα χέρια τους, και να έρθουν έτσι ένα βήμα κοντύτερά μας.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το γεγονός;
Αρχικά, να σας πω κάποια λόγια για το βίντεο που είδατε και να σας δώσω κάποιες πληροφορίες για το ιστορικό. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε με το τηλεπαθητικό μέρος.

Σε αυτό το πρώτο μέρος θα καλύψω κάποιες θεωρητικές έννοιες για την τηλεπαθητική επικοινωνία και μετά, που ενδεχομένως να αποτελεί και το πιο συναρπαστικό μέρος για όλους σας, θα σας καθοδηγήσω μέσω δύο επιπέδων πρακτικής τηλεπαθητικής επικοινωνίας με τους εξωγήινους φίλους μας.

Στόχος μας είναι όλοι σας να βιώσετε την εμπειρία μιας τηλεπαθητικής επαφής σήμερα.

Τηλεπαθητική επαφή σημαίνει:
1.       Να επιτευχθεί ατομική, πολύ προσωπική, συνειδητή, τηλεπαθητική επαφή και
2.       Αποστολή και λήψη μηνυμάτων, εννοώντας την ανταλλαγή τηλεπαθητικής πληροφορίας.

ΟΛΟΙ, ανεξαίρετα, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεπαθητικά. Απλά η ικανότητα αυτή έχει χαθεί με το χρόνο. Οι κοσμικοί μας φίλοι είναι εδώ να ανακαλύψουμε εκ νέου τον τύπο αυτό επικοινωνίας.

Πρώτα, μερικά λόγια για τη συμμετοχή στη σημερινή επικοινωνία.
Πρώτον: Ποιος μπορεί να συμμετέχει; Η απάντηση είναι απλή: Ο καθένας μπορεί, δίχως κανέναν περιορισμό.

Μετά, ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει συνειδητά και ξεκάθαρα να αποφασίσει να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά. Μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσει τη τηλεπαθητική επικοινωνία, γιατί οι κοσμικοί μας φίλοι σέβονται την ατομική ελεύθερη βούλησή μας και δε θα προβάλλουν εμπρός από μόνοι τους.

Θα σας συνοδεύσω μέχρι εκείνο το σημείο.
Όπως και εκείνοι περιμένουν με χαρά την αμοιβαία μας επαφή, έτσι μπορούμε και μεις να αναμένουμε την πρώτη μας επαφή με περιέργεια. Θα νοιώσετε για την πρώτη εμπειρία της επαφής σας ως αυτή  να ‘ναι εξαίρετη, απίστευτη, μαγευτική και συναρπαστική.

Είναι πολύ φυσικό να έχετε λίγο άγχος. Οι κοσμικοί μας φίλοι το καταλαβαίνουν αυτό και θα μας συνοδεύσουν στα πρώτα τηλεπαθητικά μας βήματα ευγενικά και με χαρά.

Δεν υπάρχουν λάθη στην προσπάθεια για επικοινωνία. Οτιδήποτε κάνετε είναι εντάξει.

Ίσως βοηθήσει να φανταστούμε ότι προσκαλούμε καταπληκτικούς, νέους φίλους σπίτι μας και τους αποδεχόμαστε με τον ίδιο φιλικό τρόπο που πάντοτε κάνουμε, έχοντας ταυτόχρονα και περιέργεια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί τηλεπαθητικοί παντού μέσα στον κόσμο που βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους φίλους μας. Όπως ανακάλυψαν και αυτοί με το χρόνο εκ νέου τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες και ανέπτυξαν τους μοναδικούς τους τρόπους να επιτυγχάνουν επικοινωνία, έτσι και εγώ είμαι ένας από τους πολλούς τρόπους για να σας βοηθήσω να κάνετε το ίδιο.

Το ‘μάθημα’ αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα για να πετύχετε επαφή με τους κοσμικούς μας φίλους μετά από αυτό το γεγονός.

Όλο το γεγονός θα παραμείνει επίσης διαθέσιμο και στο YouTube. Έχουμε/Έχω αναρτήσει το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας/μου.

Παρατήρηση: Ο σύνδεσμος είναι : http://youtu.be/2ADEqiFGsg8

Γιατί να φιλοξενούμε αυτό το γεγονός σήμερα;
Παλιές εκπομπές και προφητείες από ιθαγενείς και πολισμούς λένε για ‘τους Θεούς που έρχονται από τα αστέρια’. Πρωταγωνιστές, όπως ο Erich von Daeniken, προέβλεψαν την ‘επιστροφή των Θεών’ μέσα στα χρόνια μας, βασιζόμενοι επάνω στα ευρύματά τους μετά από έρευνες χρόνων.

Υπάρχει πάντοτε αναφορά στη ‘χρυσή εποχή’ και ταυτόχρονο άλμα της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Και εμείς βρισκόμαστε τώρα στο κατώφλι αυτής της νέας εποχής, όπως μας την περιγράφουν πολλά πολιτιστικά και θρησκευτικά κείμενα.

Τι έχει να κάνει αυτό με το βίντεο που είδαμε πριν μπούμε όλοι μας εδώ μέσα;
Συνοπτικά, το βίντεο δίνει λεπτομέρειες για το χρόνο της αλλαγής προς τη νέα εποχή της ανθρωπότητας.

Κοιτώντας πίσω, μπορούμε να πούμε ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται τώρα στο ίδιο σημείο μέσα στο βίντεο όπου οι τελευταίες, βαριές και εξαγνιστικές καταιγίδες καλωσορίζουν τα εύφορα  και θαυμάσια νέα ξεκινήματα.

Το βίντεο επίσης δείχνει ότι η αλλαγή αυτή συνοδεύεται προσεκτικά από υψηλά ανεπτυγμένους, ειρηνικούς  εξωγήινους πολιτισμούς.

Φανταστείτε εμάς ως μια ειρηνική στοργική διεθνή κοινότητα να πλησιάζουμε μιαν απομονωμένη φυλή που ζει στην περιοχή του Αμαζονίου. Προσεκτικά και με σεβασμό θα κάναμε γνωστή την παρουσία μας σε αυτούς, και τελικά θα τους δείχναμε τους εαυτούς μας. Οι εξωγήινοι φίλοι μας είναι τμήμα μιας τεράστιας κοσμικής κοινωνίας και κάνουν ακριβώς το ίδιο με εμάς.



Χρόνια τώρα εκπαιδευμένοι πιλότοι, αστυνομικοί, ακόμα και μέλη του στρατού, έχουν αναφερθεί σε φαινόμενα ΑΤΙΑ. Οι αναφορές αυτές μας έβαλαν σε σκέψεις για το αν όντως υπάρχουν μορφές εξωγήινης ζωής και αν είναι δυνατή η παρουσία τους επάνω στη γη. Ως αποτέλεσμα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν με θάρρος το βήμα εμπρός να μοιραστούν δημόσια τις δικές τους εμπειρίες και γνώσεις.

Φαινόμενα όπως οι κύκλοι στα σπαρτά, για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί σε αριθμό κατά τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος: Οι εξωγήινοι πολιτισμοί τους χρησιμοποιούν για να προετοιμάσουν προσεκτικά εμάς τους ανθρώπους για την ολοκληρωτική πρώτη επαφή!

Ας ξεκινήσουμε με το κυρίως τμήμα αυτού του γεγονότος, την τηλεπαθητική επικοινωνία!

Οι εξωγήινες μορφές ζωής που μας απλώνουν το χέρι τους σήμερα, βρίσκονται μαζί μας εδώ και πολύ καιρό.

Απαρατήρητοι από την πλειοψηφία του κοινού, ξεκίνησαν αρχικά να επικοινωνούν με μεμονωμένα άτομα πολλά χρόνια πριν και άρχισαν να επικοινωνούν και με ομάδες εδώ και καιρό.

Παράδειγμα αποτελούν οι άνθρωποι που διοδεύουν τηλεπαθητικά μηνύματα τα οποία δέχονται από εξωγήινους πολιτισμούς και τα προωθούν σε μας τους ανθρώπους.

Τα μηνύματα αυτά αποτελούν επίσης μέρος της προετοιμασίας για μια εκτεταμένη Πρώτη Επαφή.

Μια νέα φάση έχει ξεκινήσει.
Η φάση αυτή περιλαμβάνει μια πρώτη επαφή με τους κοσμικούς μας φίλους πάνω σε μια εντελώς νέα κλίμακα. Επιτελείται δημόσια και παγκόσμια.

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την περιπέτεια αυτή – ίσως τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ανθρωπότητας – μπορεί με περιέργεια να βιώσει την πρώτη του προσωπική επαφή χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια!

Οι εξωγήινοι αυτοί φίλοι μας, τους οποίους μπορεί να γνωρίζετε από ένα ή παραπάνω διοδευμένα μηνύματα, αποτελούν μέρος μιας ειρηνικής, κοσμικής κοινωνίας.

Να έχετε περιέργεια και αφήστε τους να σας εκπλήξουν!
Να σας πω μερικά πράγματα για την Τηλεπάθεια…

Τι είναι η τηλεπαθητική επικοινωνία;
Η τηλεπαθητική επικοινωνία επιτρέπει μια πολύπλοκη ανταλλαγή σκέψεων, συναισθημάτων και αισθητήριων εντυπώσεων και είναι ανεξάρτητη από χρόνο και τόπο.

Η τηλεπάθεια συμβαίνει σε συνειδητό επίπεδο και δεν συνδέεται με κάποιο φυσικό σώμα.

Η τηλεπαθητική επικοινωνία βασίζεται πάνω στην “πρόθεση της συνειδητότητας του ατόμου” και συνεπώς δεν εξαρτάται από κάποια συγκεκριμένη γλώσσα.



Η μορφή αυτής της επικοινωνίας επιτρέπει μια σύνθετη ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών ειδών,
πχ. μεταξύ όλων των φυσικών και μη φυσικών μορφών συνειδητότητας.

Η συνειδητή τηλεπάθεια είναι η βάση για επικοινωνία με τα ζώα ή τους αποθανόντες, για να δώσουμε ένα παράδειγμα…

Η “Προσευχή” αποτελεί επίσης παράδειγμα τηλεπαθητικής επικοινωνίας…

Η τηλεπαθητική επικοινωνία είναι έμφυτη στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, όπου εδράζονται η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διαίσθηση.

Έτσι, τυχόν δραστηριότητες όπως η ζωγραφική, το τραγούδι, ο χορός, το παίξιμο μουσικών οργάνων και άλλα, βοηθούν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τηλεπαθητικής επικοινωνίας.

Σχόλιο: Εάν αναλύσουμε και εκλογικεύσουμε κατά τη διάρκεια της τηλεπαθητικής μας επικοινωνίας, εστιάζουμε αυτόματα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, που εμποδίζει πάλι την ποιότητα της τηλεπαθητικής μας επικοινωνίας. Ενεργεί σα φράγμα. Γι’ αυτό, σας συνιστούμε να κρατάτε σημειώσεις δίχως να προσπαθείτε να αναλύσετε ή να εκτιμήσετε αυτά που δεχόσαστε κατά την επικοινωνία.

Η τηλεπάθεια είναι μια επικοινωνία βασισμένη στην „πρόθεση“. Τι σημαίνει αυτό;
ð  Φανταστείτε το ακόλουθο: Έχετε διάθεση για κέικ. Στη βιτρίνα του καταστήματος κοιτάτε όλα τα κέικ και αποφασίζετε για ένα συγκεκριμένο κομμάτι. => Αναφερόμαστε σε αυτό ωςΠΡΟΘΕΣΗ”.
ð  Παραγγέλνετε μετά το κομμάτι του κέικ που επιλέξατε, [δηλ.] σημαίνει, ότι βάλατε μαζί τις σχετικές λέξεις, ανάλογα με τη σωστή σύνταξη και σημασιολογία. Τώρα παραγγέλνετε το κομμάτι του κέικ σας στη μητρική σας γλώσσα.
ð  Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κάνετε την παραγγελία στα Ιταλικά. Στην περίπτωση αυτή, θα βάζατε μαζί Ιταλικές λέξεις, ανάλογα με τη σωστή Ιταλική σύνταξη και σημασιολογία για την παραγγελία σας.
ð  Είναι τώρα μια διαφορετική γλώσσα, όμως η “ΠΡΟΘΕΣΗ” σας είναι ακόμη η ίδια!

Η Τηλεπάθεια δεν εξαρτάται από κάποια γλώσσα! – Γι’ αυτό και είναι συμπαντική!
Εφόσον εκπεμφθεί η ΠΡΟΘΕΣΗ, μπορεί να σας φανεί ότι λαμβάνετε την απάντηση ΠΡΙΝ συναρμολογήσετε την ερώτησή σας με τις απαραίτητες λέξεις, τη σωστή σύνταξη και τους σημασιολογικούς κανόνες.

Μερικά λόγια για την „προσεκτική ακρόαση“ που ανέφερα νωρίτερα:
Φανταστείτε τα ακόλουθα:
Είσαστε σπίτι, μόνος. Κάθεστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα στο καθιστικό σας και διαβάζετε ένα βιβλίο. Είναι τόσο ήσυχα που θ’ ακούγατε και μια καρφίτσα να πέφτει.

Ξαφνικά ακούτε έναν ήχο από πίσω σας!
 Αμέσως, εστιάζετε την προσοχή σας στο σημείο που θεωρήσατε ότι προήρθε ο ήχος. Ετούτη είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή, γιατί ακριβώς τότε σταματάτε να σκέφτεστε!

Επικεντρωθήκατε αποκλειστικά στο να ακούτε! Αυτό αποκαλούμε προσεκτική ακρόαση“.
Κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης, όταν οι „σκέψεις μας είναι κενές“, οποιαδήποτε ιδέα ή εντύπωση μας έρθει στο μυαλό θα πρέπει να προέρχεται από μια „εξωτερική“ πηγή.

Σε τούτη την κατάσταση θα πρέπει να βρισκόμαστε για τηλεπαθητική επικοινωνία!
Πριν ξεκινήσουμε με το συγκεκριμένο τμήμα, ας κάνουμε ένα διάλλειμα 2 λεπτών…
[2 λεπτά διάλλειμα]
Είσαστε λοιπόν έτοιμοι;
- Έχετε ένα χαρτί και μολύβι {διαθέσιμα} για να κρατάτε σημειώσεις;
- Χαμηλώστε σας παρακαλούμε τα φώτα, εάν μπορείτε. _________________________________________________________________________


ΦΑΣΗ #1: “Δοκιμαστικό
Ας ξεκινήσουμε με το ,,δοκιμαστικό” μας!
·         Καθίστε σε όρθια αναπαυτική θέση
·         Κλείστε τα μάτια σας
·         Βάλτε τα χέρια σας στους μηρούς σας
·         Αναπνέετε αργά και ομοιόμορφα
·         Εστιάστε την προσοχή σας στους μυς του λαιμού σας:
ð  Γυρίστε απαλά το κεφάλι, αριστερά και δεξιά, χαλαρώνοντας τους μύες
·         Εστιάστε την προσοχή σας στους μυς των ώμων σας:
ð  Κινείστε απαλά τους ώμους σας, χαλαρώστε τους μύες
·         Αναπνέετε αργά και ομοιόμορφα
·         Εστιάστε την προσοχή σας στα πέλμα των ποδιών σας :
ð  νιώστε το πάτωμα, την απαλή πίεση των παπουτσιών σας,
ð  νοιώστε το απαλό υλικό από τις κάλτσες σας που ακουμπάει το δέρμα σας
·         Εστιάστε την προσοχή σας στις παλάμες σας
ð  νοιώστε το υλικό του παντελονιού σας, νοιώστε τις ίνες
·         Τώρα: Φανταστείτε ένα διαστημόπλοιο σ’ ένα πράσινο λιβάδι – μέγεθος, χρώμα – όπως επιθυμείτε.

Είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη ημέρα. Μυρίζετε τον φρέσκο αέρα.
ð  Από μέσα σας, εκφράστε την επιθυμία σας και στείλτε τις σκέψεις που διαμορφώσατε προς το διαστημόπλοιο αυτό:

„Θα ήθελα να επικοινωνήσω τηλεπαθητικά μαζί σας“

·         Τώρα: Επικεντρώσου στον πρώτο αριθμό που έρχεται στο μυαλό σου!
ð  Άνοιξε τα μάτια σου και
ð  σημείωσε τον αριθμό και οτιδήποτε άλλο σου ήρθε στο μυαλό!






Το δοκιμαστικό αυτό θα σας δείξει πώς είναι όταν λαμβάνεις τηλεπαθητικό μήνυμα.
Είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη μορφή επικοινωνίας. Σαν να σου ‘έρχεται μια ιδέα στο μυαλό’.

Αυτή όντως είναι η πρώτη τηλεπαθητική επαφή! Δε τη νοιώθετε ελαφριά;

Ας κινηθούμε τώρα προς την κατεύθυνση της ‘προσεκτικής ακρόασης’:

Κάντε μια νοητική σημείωση σας παρακαλούμε αυτού του θροΐσματος:

[ΘΡΟΙΣΜΑ]
Αυτό που ακούτε είναι σα ρύζι μέσα σ’ ένα μικρό κουτί…
Τώρα, σας παρακαλώ όλους να επιλέξετε την προσωπική σας ερώτηση και σημειώσετε την νοητικά.  

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ερώτηση. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

·         Από ποιο αστρικό σύστημα προέρχεστε;
·         Θα προσγειώστε τα διαστημόπλοιά σας και θα κάνετε δημόσια ορατή την παρουσία σας;
·         Πόσα έτη φωτός απέχετε από εμάς;
·         Μπορείτε να μου στείλετε τηλεπαθητική εικόνα του πώς μοιάζετε;
·         Τι σημαίνει ο αριθμός που μόλις έλαβα;
·         Μπορώ να έχω ξανά τηλεπαθητική επαφή μαζί σας;
·         Κλπ.

Έχετε τώρα γύρω στα 2 λεπτά να σκεφτείτε 2 ή 3 ερωτήσεις που θα θέλατε να υποβάλετε.
Θα γυρίσω πίσω σε 2 λεπτά περίπου…


[διάλλειμα 2 λεπτών]

______________________________________________________________________________
ΦΑΣΗ #2: “Προσεκτική Ακρόαση”
Ας ξεκινήσουμε με την πραγματική πρώτη επαφή.

Θα σας συνοδεύσω μέχρι να βρεθείτε ξανά σε κατάσταση προσεκτικής ακρόασης, μέχρι το σημείο που να μπορείτε να υποβάλετε νοητικά την ερώτησή σας. Μετά από 20 περίπου λεπτά θα είμαι πάλι μαζί σας…

·         Καθίστε σε όρθια αναπαυτική θέση
·         Κλείστε τα μάτια σας
·         Βάλτε τα χέρια σας στους μηρούς σας
·         Αναπνέετε αργά και ομοιόμορφα
·         Εστιάστε την προσοχή σας στα πέλμα των ποδιών σας :
ð  νιώστε το πάτωμα, την απαλή πίεση των παπουτσιών σας,
ð  νοιώστε το απαλό υλικό από τις κάλτσες σας που ακουμπάει το δέρμα σας
·         Εστιάστε την προσοχή σας στις παλάμες σας
ð  νοιώστε το υλικό του παντελονιού, νοιώστε τις ίνες
·         Τώρα: Φανταστείτε ένα διαστημόπλοιο σ’ ένα πράσινο λιβάδι – μέγεθος, χρώμα – όπως επιθυμείτε.

Είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη ημέρα. Μυρίζετε τον φρέσκο αέρα.
ð  Ακούστε το θρόισμα του ριζιού… [ΗΧΟΣ ΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ]
ð  Ακούστε ξανά το θρόισμα. Τώρα είναι πολύ πιο ήσυχο… [ΗΧΟΣ ΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ]

Θυμήσου την πρώτη πληροφορία που σου έρχεται στο μυαλό.
ð  Σκέψου: „Πώς σε λένε;“

Θυμήσου την πρώτη πληροφορία που σου έρχεται στο μυαλό:
ð  Διαμόρφωσε τις προσωπικές σου ερωτήσεις τώρα, με το να τις σκέφτεσαι…
________________________________________________________________________________
[20 λεπτά τηλεπαθητικής επικοινωνίας με εξωγήινους]
ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ…
Ανοίξτε τα μάτια σας και σημειώστε όλα όσα σας ήρθαν στο μυαλό!
Θα ‘μαι πίσω σε δύο λεπτά περίπου…
 [διάλειμμα 2 λεπτών]
Τώρα λοιπόν φθάνουμε στο τέλος της πρώτης κοινής μας επαφής με τους εξωγήινους φίλους μας.
Ίσως να ήταν μια πολύ συναρπαστική εμπειρία για πολλούς από εσάς, και επίσης συγκινητική.

Τι γίνεται τώρα?
Ίσως να έχετε την περιέργεια να μάθετε πώς βιώσανε οι άλλοι το γεγονός αυτό;
Ίσως να έχετε ερωτήσεις ή θα θέλατε να συνεχίσετε την επαφή σας με τους εξωγήινους φίλους σας;
Έχουμε στήσει μια εξειδικευμένη ομάδα στο Facebook για το γεγονός αυτό, οπότε μπορείτε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας εκεί με τους άλλους συμμετέχοντες. Δίνουμε το σύνδεσμο στην κάτω γραμμή αυτής της ιστοσελίδας.

Θα αναρτήσουμε επίσης και τη δική μας εμπειρία από την επαφή εκεί, μαζί με τις αποκρίσεις των κοσμικών μας φίλων.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν μαζί μας σε τούτο το μεγάλο γεγονός και να έχετε μια όμορφη ημέρα ή νύχτα!

Τα λέμε!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ilke Nehls για την εξαίρετη βοήθειά της στη μετάφραση του Γερμανικού κειμένου στα Αγγλικά.

Πηγή: Alfred Steinecker – www.the-starpeople.net

 Translation: Con Tanidis 


No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas



“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give Peace



I Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE






esoteeric II



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song












SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014




richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEV



Revolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.








www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview