fol





Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Saturday, January 23, 2016

Romîna -- Evenimentul - Noi venim în Pace!

Societatea Cosmica - Evenimentul!
Trezirea Umanitatii în Societatea Cosmica
First Contact

Prezentarea Generala - Evenimentul                                            English
Evenimentul!
Umanitatea se gaseste pe punctul de a avea un Eveniment spectacular în lunga sa istorie!
First Contact
Evenimentul - Noi venim în Pace!
Anunt Umanitatii 21-06-2016
Mai multe informatii ...
Evenimentul - Noi venim în Pace!

Umanitatea este pe punctul de a avea un Eveniment spectacular în lunga sa istorie!
Timp de secole am fost însotiti de fratii nostrii si surorile noastre cosmice.
A sosit timpul si toti vor afla ceea ce va fi dezvaluit!
Ei vin în Pace, aducînd un mesaj istoric pentru Umanitate!

Umanitatea a fost însotita începînd cu multe secole în urma.
Mai multe informatii ...
Traditiile orale si scrise ale popoarelor indigene, continutul textelor religioase si descoperiri extraodinare de culturi antice, dau dovezile ca omenirea a  fost vizitata si însotita de forme de viata extraterestre, în epoci anterioare.

Pîna în ziua de azi, din ce în ce mai multe persoane în ambitul mondial, relateaza experiente si fenomene naturale "care au loc din întîmplare", sau pur si simplu sunt complet înlaturate ca fiind "alucinatii". 
În afara de persoanele care sunt interesate si studiaza aceasta tema, un mare numar de persoane curioase si cercetatori amatori interesati, urmaresc aceste experiente si perceptii extraordinare, si încearca sa descopere secretele.
Oamenii de stiinta chiar:- În mod frecvent trec frontierele departamentelor lor metodice, pentru a investiga fenomenele OZN si asa numitele experiente de întîlnire foarte apropiata.
Nu toate fenomenele pot fi explicate de starea actuala a Stiintei noastre. În ciuda eforturilor lor intense, ele ramîn misterioase.
În timp ce multe persoane, în ciuda formatiei si a educatiei lor etice, actioneaza pentru a obtine orientari interioare, în ceea ce priveste cauzele unor asemenea fenomene, si a semnificatiilor lor mai profunde, ele încep sa înteleaga legaturile între amintirile gresite ale trecutului nostru, si descrierile fenomenelor neobisnuite ale istoriei umanitatii.
Perceptiile rezultante sunt fascinante, si de a ramîne fara respiratie, de excitante ce sunt, în acelasi timp.
Pentru ca ele ating continutul profetiilor milenare antice, care ne povestesc despre profetia unei noi ere minunate care soseste. Aceste profetii, pot fi gasite în textele mitice, precum si în scripturile diferitelor religii, si în traditiile culturilor antice, sau fac parte dintr-un sistem modern de credinte.
Acest zori de zi fantastic în prezent este dezvaluit, pentru ca întreaga umanitate sa poata sa vada.
Umanitatea întelege ca nu suntem singuri în acest aparent Univers infinit.
Umanitatea se gaseste la marginea, la limita deplina, a celui mai mare eveniment al istorieri sale.
Umanitatea devine parte din Societatea Cosmica, care consista dintr-o varietate de civilizatii extraterestre, convietuind între ele, cu cel mai mare respect, si în armonie si pace!


Întrebari si Raspunsuri
Întrebari si Raspunsuri referitoare la Eveniment
Umanitatea a fost însotita începînd cu multe secole în urma.
Mai multe informatii ...

Umanitatea se gaseste pe marginea, la limita deplina, a celui mai mare eveniment al istorieri sale.
Este un moment istoric care da semnificatie celui mai mare pas în trezirea Umanitatii, si în întelegerea sa despre Cosmos, si al existentei diferitelor fiinte, diferitelor civilizatii, convietuind împreuna în armonie.
Umanitatea întelge ca nu se afla izolata, singura în acest Univers. Si ca ea va începe sa faca parte din aceasta pacifica Societate Cosmica.
Acest pas extraordinar în istoria umanitatii va sfida multe din limitele întelegeriii sale, ca existenta în lumea actuala.
Anuntul acestui Eveniment Istoric aduce la suprafata, diferite chestiuni care se gaseau ascunse, înainte ca Evenimentul sa aiba loc.
Î: Ce este evenimentul?
R: În ziua indicata,  Fiinte Extra Terestre pacifice, se vor adresa Umanitatii printr-un mesaj. Ei au condus Umanitatea de mult timp, si au încercat de mult timp sa ne pregateasca pentru acest moment.
Î: Cînd acest eveniment va avea loc, exact?
R: Va fi în ziua de 21 Iunie, 2016.
Î: Cui i se adreseaza acest anunt?
R. Mesajul pentru Umanitate, va fi adresat tuturor locuitorilor Pamîntului.
Î: Acest mesaj va fi directionat în primul rînd reprezentantilor speciali, cum ar fi reprezentantii la nivel national a diferitelor tari, care dupa aceea vor prezenta acest Mesaj propriei lor Natiuni?
R: Nu. Acest Mesaj pentru Umanitate va  fi directionat tuturor locuitorilor Pamîntului în acelasi timp.
Î: De ce acest Mesaj va fi directionat direct catre toti locuitorii? Si de ce nu va fi distribuit prin reprezentantii guvernamentali la nivel national?
R: Anuntul, este un Mesaj pentru toata Umanitatea. Fiintele Extra Terestre care au condus umanitatea de-a lungul unei mari perioade de timp, fac parte din pacifica Societate Cosmica. Fiecare dintre Fiinte, simte un respect profund fata de toti, independent de care ar fi diferentele.
Cu acest Anunt, Umanitatea, da un pas pentru a face parte din aceasta Societate Cosmica. Acest lucru este foarte important, si relevant pentru toti, pentru fiecare dintre locuitorii Pamîntului, fara exceptie.
Î: Care este intentia acestor Fiinte Extra Terestre?
R: Fiintele Extra Terestre vin în pace, pentru a ne invita sa facem parte din Societatea lor Cosmica. Aceasta este intentia lor.
Î: Cîte tipuri diferite de Fiinte Extra Terestre apartin acestei Societati Cosmice?
R: Mii de civilizatii diferite apartin acestei Societati Cosmice. Ei convietuiesc în armonie, pace si profund respect între ei, si unii cu altii.
Î: De ce ne invita ei sa facem parte din Societatea lor Cosmica? O data ce aici pe Pamînt traim cu existenta dominatiei si a razboiului?
R: Umanitatea, se afla într-un moment foarte special, si devine constienta. Acest timp a fost prevazut cu mii de ani înainte.
Mergînd în interiorul fiecaruia dintre locuitorii Pamîntului, exista dorinta de a trai în pace, armonie si fericire. Aceasta schimbare si trezire va conduce Umanitatea catre o noua era.
Î: Ce spera Umanitatea cu zorii zilei intrarii sale, facînd parte din Societatea Cosmica?
R: Una din cele mai mari schimbari ale Umanitatii, va fi de a trai în pace si în armonie, cu fiecare dintre locuitorii sai. Acest lucru se refera la toate aspectele vietii, si de asemenea de a trai în armonie cu toate aspectele naturii.
Baza coexistentei în Societatea Cosmica, este respectul între toate fiintele, fara exceptie, între fiecare dintre ele, si principiul de a "Servi pe altii", în opozitie cu prncipiul nostru primordial, care este, "Puterea asupra altora".
Î: Exista multe diferite Fiinte care au condus Umanitatea, si ele directioneaza  catre noi Mesajul Umanitatii?
R: Da, exista diferite forme de viata, de Fiinte Extra Terestre, de diferite origini, care ne însotesc în acest moment al Anuntului Mesajului pentru Umanitate. Ei fac parte din Societatea Cosmica.
Î: Observarile de OZN-uri descrise de multe persoane au ceva de vazut cu acest lucru?
R: Da, sunt legate cu  observarile de OZN-uri. De mult timp majoritatea persoanelor care au avut perceptiile acestor fenomene, nu sau expus si au pastrat pentru ele aceste fapte, cu teama de a fi puse în ridicol.
Î: Ce îmi spuneti dvs. cu privire la fenomenele numite Crop Circle, ele sunt relationate de asemenea?
R: Cu toate ca unele Crop Circle au fost facute de mîna omului, majoritatea dintre ele a fost creata de membrii Societatii Cosmice. Scopul acestor Crop Circle a fost de a pregati Ummanitatea pentru acest moment.
î: Oamenii de stiinta afirma ca distantele cosmice sunt imense, atunci, cum este posibil sa ai un contact direct si sa ai o coexistenta în Societatea Cosmica?
R: Oamenii de stiinta, vor cîstiga noi intuitii, orientari internne, cu perspective idealistice care vor amplia cunoasterea lor existenta, bazata pe perspective materialiste.
Membrii Societatii Cosmice ne vor conduce, dîndu-ne daca dorim, ajutor, pentru aceasta schimbare de paradigma.
Orientarile interne, ale lor insight, relateaza aceasta noua perspectiva care va schimba punctele de vedere actuale.
Î: Cum putem noi sa ne comunicam cu Fiintele Societatii Cosmice? Chiar între noi umanii, comunicarea este dificila din cauza diferitelor limbi pe care le avem pe Pamînt?
R: Forma universala de comunicare în Cosmos este Telepatia. Telepatia permite un schimb instantanneu, chiar în cele mai complexe gînduri, sentimente si senzatii, independente de timp si spatiu.
Fiecare dintre noi. noi toti, avem capacitatea de a ne comunica telepatic. Este simplu, persoanele au uitat cum pot sa se comunice în mod constient prin Telepatie.
Trezirea Umanitatii, va face ca acest lucru sa devina mai usor, aceasta redescoperire a acestei forme de comunicare, si de a o folosi în mod constient, din nou.
În saptamînile si lunile viitoare, acest aspect de redescoperire a telepatiei va fi centrat, caci, el este esential pentru a începe comunicarea între pacificele Fiinte Extra Terestre.
Va veti surprinde cît de usoara si îmbelsugata este aceasta forma de comunicare.
Î: Acest site web, spune ca acest prim contact cu Fiintele Etra Terestre pacifice, a fost mentionat si prevazut cu ani în urma. Acest lucru este adevarat?
R: Da, de fapt. Multe culturi, texte religioase si traditii antice, mentioneaza acest lucru si au prevazut acest timp pentru primul contact.
Î: Sunt legate evenimente prezente si Mesajul pentru Umanitate, cu profetia lui White Buffalo Calf Women, traducînd acest nume: Profetia Bizonului Alb Femeie Calf (asa cu a fost descrisa de poporul American Dakota)?
R: Da.
Î: Sunt legate evenimentele prezente si Mesajul pentru Umanitate cu espectativa Hinduismului, a unei noi ere minunate emergente dupa Kalki "  cînd a sprijinit întunericul"?
R: Da.
Î: Sunt legate evenimentele prezente si Mesajul pentru Umanitate cu textele religioase ale Bibliei?
R: Da.
Î: De unde vine toata aceasta cunoastere a Fiintelor Extra Terestre, si a Mesajului pentru Umanitate? Nu sunt doar alucinatii?
R: Cu ani în urma, Fiintele Extra Terestre au început sa intensifice contactul cu Umanitatea.
Unele dintre aceste contacte au devenit publice, însa multe au ramas secrete.
Majoritaea acestor contacte nu a reusit sa îndeplineasca cerintele pentru ca sa se fi putut explica la nivel mondial.
Chiar si oamenii de stiinta care în mod sistematic au de a face cu acest tip de fenomene, sunt lipsiti de explicatii precise, însa  ei au mers mai departe de abordarile actuale existente.
O parte esentiala a realizarii primului contact cu Fiintele Extra Terestre, a fost posibilitatea de comunicare telepatica.
În ambitul mondial primele contacte au fost intensificate, bazate pe telepatie. Si cîte o data comunicarea a fost aprofundata asa de mult, ca chiar întîlniri directe au avut loc.
Aceste contacte au fost informate la timp, pentru a pregati acest moment pentru un prim contact global.
Cu toate ca, majoritatea acestor contacte si contactati, ramîn ascunsi.
Începînd din acest moment, cînd vom conversa despre un grup de persoane care au experimentat primul contact, noi vom folosi numele "Contactatii".
Contactatii, sunt persoane comune, si nu sunt diferiti  de alte persoane. Ele au redescoperit doar capacitatea lor, de a se comunica telepatic ceva mai devreme. O capacitate pe care toti o poseda, fara exceptie.
În saptamînile si lunile viitoare mai multe Întrebari si Raspunsuri vor fi publicate

Prologul
În saptamînile si lunile viitoare mai multe informatii refeitoare la acest Mesaj, vor fi publicate.












No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas



“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give Peace



I Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE






esoteeric II



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song












SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014




richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEV



Revolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.








www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview