fol

Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Wednesday, November 2, 2016

ROMÎNA –SaLena Migeot -- UN MESAJ DE LA GHIZII VOSTRII
UN MESAJ DE LA GHIZII VOSTRII 
10 Octombrie, 2016

Dragii mei :

Sa stiti ca noi suntem mereu cu voi, în tot momentul, cu fiecare respiratie. Ne aflam în servici pentru a va ajuta, si ghida, pentru a vsa asista sa va dezvoltati potentialul vostru major. De fiecare data ca ne adresam dvs, va asistam la înaltarea gîndurilor si vibratiilor. Pentru cei care au dificultati în a ramîne pozitivi, pentru a-si mentine gîndurile înalte, si sa ramîna înafara a atîtor lucruri care par ca îi trag energetic catre vibratiile mai scazute, vom împartasi din nou modurile cele mai eficace pentru a-si ridica vibratiile. Modul cel mai important si eficace, este de a petrece un timp în mijlocul naturii. Mergînd în aerul liber va beneficiaza reconectîndu-va cu Mama Voastra Pamînt. Ea este, si întotdeauna va fi, lucrul cel mai important în viata voastra, nu intereseaza daca dvs, sunteti constienti de acest lucru. La fel ca si bebelusii, nu prosperati atunci cînd va vedeti neconectati cu mamele dvs, sau va lipseste iubirea si afectiunea ; Mama dvs, Pamînt, este singura care va poate vindeca total si complect, de orice lucru de care suferiti. Ea va proportioneaza respiratia ei, alimentele dvs, medicinile ei, adapostul ei, îmbracamintea dvs, si exista o puternica relatie energetica între dvs, care va ajuta sa va mentineti vitalitatea si abilitatea dvs, pentru a prospera. Ea este sanatatea dvs, si sustinerea dvs. Atunci cînd considerati acest lucru, ca ceva obtinut deja, atunci cînd neglijati relatia dvs. cu Ea, si nu petreceti un timp cu Ea, dvs, va epuizati, si va privati pe dvs, însiva. Cel mai bun lucru pe care îl puteti face în fiecare zi, pentru a restaura un sentiment de bunastare a mintii, a corpului si spiritului, este de a se aseza pe, sau de a merge pe Pamînt.


Un alt mediu puternic pe care dvs, îl aveti pentru a va exercita mintea dvs, corpul si spiritul dvs, este respiratia. Daca respirati adînc, inhalînd si exhalînd timp de cîteva minute, vã veti simti mai bine decît va simteati anterior. Oricine poate sa se beneficieze de cîteva minute zilnic, respirînd adînc. Cu cît mai mult practicati, mai vigurosi vã veti simti, si mai mult vor cînta celulele dvs, si vor lucra frumos de acord cu vindecarea oricarui lucru de care suferiti, si, si mai multa claritate veti avea, si veti fi înaltati. Respirînd adînc, pe perioade de timp sustinute, poate cataliza o schimbare profunda, pentru care dvs, puteti sau nu, sa fiti pregatiti. Ca atare, va invitam sa va educati asupra puterii transformatoare a explorarii respiratiei.

Un alt lucru minunat pe care puteti sa-l faceti, este acela de a rîde. Cu cît mai placut si exuberant, va fi rîsul dvs, mai bun va fi pentru bunastrea dvs. Asa ca, sa aduceti mai mult umor în viata dvs, în orice mod în care puteti, si sa va bucurati de beneficiile pe care le face pentru sanatatea dvs. de asemenea va puteti îmbunatati starea de spirit, cu ajutorul unei atentii iubitoare si afectiune pentru o alta fiinta. Dvs, experimentati acest lucru ades cu o alta fiinta omeneasca, sau cu un animal de companie, însa sa stiti ca acest lucru poate fi experimentat cu orice fiinta vie, inclusiv plantele, animalele, pietrele, si corpurile ceresti, asa precum cu corpurile de apa. Ceea ce dorim sa spunem referitor la atentie si afectiune, este faptul de a vedea aceasta fiinta, în întreaga sa frumusete si glorie, concentrîndu-se asupra atributelor sale care sunt unice, si care va pot purta la un alt nivel al întelepciunii, pur si simplu concentrînd atentia voastra în ele. Aceasta este partea educatiei voastre care a fost omisa, în detrimentul dvs. Puteti sa învatati volume întregi concentrînd atentia dvs. Dvs, nu aveti nevoie de carti sau maestrii, care sa va învete lucrurile pe care dvs, le puteti accesa singuri.

O alta practica însufletitoare, este aceea a miscarii. Miscînd corpul dvs, în orice mod în care va simtiti bine, este puternic vindecator si însufletitor. Indiferent daca iesiti sa va plimbati, dansati, sa alergati, sa faceti yoga, qi gong, tai chi, sariti coarda, va jucati, înotati, sau orice altceva. Daca va miscati corpul în vre-un mod pe o perioada sustinuta de timp, veti simti beneficiile, în special daca o faceti zilnic. Cu cît mai mult o puteti face, mai bine. În multe feluri, faptul de a misca  timp de 5 minute de multe ori pe zi, este mai benefic, decît daca faceti un exercitiu consistent, pe perioade extense de timp. Nu dorim sa dezanimam pe acei dintre lectorii nostrii, care fac exercitiu cu sîrguinta. Dorim sa încurajam pe cei care nu fac exercitiu în mod regulat, pentru ca sa înceapa, acolo de unde se gasesc, cu 5 minute pe zi, de cîteva ori zilnic, si sa îl mareasca, pe masura ce se simt motivati sau inspirati sa o faca.

O recomendatie pe care o avem, este aceea de a expresa recunostinta zilnic, concentrîndu-se în orice lucru pentru care va simtiti recunoscatori, în viata voastra. Nu exista limite de cît puteti sa va simtiti recunoscatori, daca alegeti sa o faceti. Orice lucru pe care îl apreciati în viata voastra, si pe care voiti sa-l mentineti, merita recunostinta voastra.

Acestea sunt exemple principale de lucruri pe care dvs, puteti sa le faceti, indiferent de care este situatia dvs, în viata, gradul dvs, de sanatate, sau limitele pe care le percepeti. Va amintim toate acestea, pentru ca, cu totii aveti nevoie sa îmbunatatiti, felul în care va îngrijiti de dvs, însisi, pentru a putea suporta nivelul de schimbare pe îl aveti deasupra dvs. Îngrijind de dvs, însisi, este primordial pentru bunastarea dvs, si abilitatea dvs, de a ajuta pe altii. Incorporati practicile care va restaureaza, si pe care le-am repetat aici, si veti fi gata pentru a suporta orice lucru care va sosi în calea dvs.

Dvs, experimentati un nivel fara precedent de drame, în ciclul actual de alegeri prezidentiale, în SUA. Va avea loc o scuturatura care va schimba tot ceea ce exista pe loc, aparent. Acest lucru este ceva, pentru care dorim ss fiti pregatiti. Va cerem sa vizualizati exact ceea ce credeti ca este pentru binele major, si cel mai bun rezultat pentru toti. Va cerem sa o faceti, fara ca sa va imaginati un anumit candidat cîstigînd, însa, imaginînd toate lucrurile pe care le considerati importante, si doriti sa le solutionati, gasind solutii pentru fecare problema. Fara sa va gînditi la politica, cum vor aprea solutiile, de unde vor aparea banii pentru ca ele sa fie implementate, nici macar despre aparenta imposibilitate de a gasi solutii, într-o lume politica asa de împartita ; imaginati-va pur si simplu cum ar putea fi lucrurile, daca dvs, cu totii v-ati fi pus mintile si inimile pentru a gasi solutii, daca banii, politica si resursele, nu ar fi stat în mijloc, în rezultat. Daca dvs, ati fi stiut ca nu puteti gresi în acest mare experiment politic ;  ce ati propune, de ce ati cauta ajutor, ce ati cere, ce ati vota în existenta ? Imaginati-va cel mai înalt si mai bun, pentru toate fiintele de pe planeta. Divortati-va de scopurile acestui exercitiu al ''realitatii'', care v-a fost învatat si conditionat sa credeti si sa sustineti, încercînd si fiind dispusi sa va imaginati ceva diferit, ceva mai bun pentru toti cei involucrati.

Imaginati-va o lume unde toti vor fi responsabili de actiunile lor, unde se vor responsabiliza de alegerile lor, unde li se va ierta, daca si-au schimbat felul de a fi, si s-au corectat, si unde li se ofera oportunitatea de a corecta raul pe care l-au facut, la orice nivel. Cu cît mai mult va exercitati mintile dvs, cu acest tip de vizualizare, cu atît mai mult probabilitatile, vor deveni realitate. Daca dvs, traiti cu teama a ceea ce poate veni, veti manifesta colectiv ceva de temut ; asa ca, dragii mei, va invitam din nou, iarasi si iarasi, sa va imaginati o lume mai buna, stiind ca aveti cu adevarat puterea de a schimba ''realitatea'' dvs, cu ajutorul gîndurilor dvs.

Din acest motiv am repetat iar si iar, în timpul ultimilor sase ani, prin acest canal, si timp de mai multi ani, prin alte canale, ca gîndurile dvs, creeaza realitatea dvs. Dvs, puteti, si veti crea literalmente, o lume noua, si o veti face cu calm, cu logica si intentii, ca comunitati care nu sunt separate politic, sau în vre-un alt mod, însa ca comunitati unite cu o constiinta care este cu adevarat mai buna pentru toti. Acest lucru va cere sa fie sustinuta o discutie despre cum doriti sa aveti noua lume a dvs, pentru a o conduce si pentru ca sa fiti responsabili de toate lucrurile, cu responsabilitate. Lucruri asa ca : sanatatea, educatia, industria, tehnologia, finantele, economia, curatarea mediului înconjurator, resursele sustinute, si multe alte subiecte,  incluind, cum sa faceti raspunzatori pe cei care au ocazionat atîta inegalitate, coruptie, si abuz flagrant de resurse. Sa nu va îndoiti ca totul, se va petrece frumos. Va spunem acest lucru cu o constiinta iubitoare, ca acesta va fi timpul cel mai provocator, pe care omenirea/umanitatea, l-a trait în multi ani. De semenea va fi cel mai satisfacator. Va spunem acest lucru, cu toata încrederea. Da, va lua ceva timp, pentru  ajunge acolo. Si da, va trebui sa treceti printr-o stare, în care sa va dati seama, de cît de total si pe deplin ati fost înselati colectiv. Acest lucru, va fi greu pentru dvs, toti. Unii vor simti mînie, altii vor dori sa plece, si multi altii se vor simti excitati de a trai în acest timp, pentru a fi martorii marii reproiectari, si pentru a începe sa lucreze la co-crearea a ceea ce doresc exact, în acest total si nou nascut stat, pe care Universul vi-l ofera. Da, vor trebui sa treaca ani reconstruind-ul, si da, va fi timpul cel mai excitant si dinamic, pe care oricine dintre dvs, l-a trait.

Dvs, veti avea multe mijloace la dispozitia dvs, pentru a construi cea mai excitanta existenta posibila, pentru toate fiintele Mamei Pamînt. Vi se va trimite, adevarata dvs, istorie, cu ajutorul unei tehnologii avansate, de la unii din fratii dvs, galactici. Veti vedea cîte civilizatii au existat pe Pamînt, si cît timp, si din ce motive au încetat sa mai existe. Veti întelege ca istoria dvs, umana de pe Pamînt, este cu mult mai extinsa decît ceea ce vi sa spus, si ca umanii au prosperat pe Pamînt, asa ca si pe alte planete, timp de eoane de timpuri. Mama Pamînt, se înalta pe ea însasi, si pe dvs, toti, pentru ca sa puteti sa supravietuiti si sa prosperati, în loc ca ea sa se curete pe ea însasi de dvs, toti, si sa înceapa din nou. Dvs, sunteti prima civilizatie pe care Mama Pamînt a ales sa o înalte. Acest lucru, se datoreaza faptului ca, constiinta dvs, colectiva s-a înaltat la un nivel, în care poate suporta schimbarile de pe Pamînt, care vor fi cu mult mai suave, decît în erele anterioare.

Exista forte puternice, care lucreaza cu tenacitate pentru a mentine un nivel de stress, si de teama, prezente în dvs, si în mediul dvs, si care vor sa previna/împiedice sa va înaltati mai  mult. Acest lucru se face în special cu ajutorul mijloacelor de comunicare, care fac tot efortul pentru a va acapara, si involucra în orice drama, pe care ei o pot crea, pentru ca sa va mentina absorbiti într-un asemenea mod, în care dvs, sa fiti mai putin înclinati de a face toate lucrurile pe care vi le sugeram, la începutul acestui mesaj. Atunci cînd dvs, sunteti absorbiti în drama politica, drama crimelor, problemele rasiale, amenintarile teroriste ; va aflati sub stress si epuizati, si deci, sunteti mai susceptibili sa credeti în tot ceea ce vi se prezinta. Concentrarea si atentia dvs, colectiva,  în ceea ce dvs, temeti, mareste posibilitatea ca aceste frici sa se manifesteze. Concentrarea maselor în ceea ce masss media prezinta, mentine toata societatea într-o stare vibrationala joasa.

Daca va detasati de mass media ale dvs, veti vedea de fiecare data mai mult, iluzia care a ocupat atîtea aspecte ale realitatii dvs. Va întrebam : ce prejudiciu exista în a se detasa de mijloacele dvs, de comunicare/mass media, în special daca nu sunteti atenti timp de o saptamîna ? Aceasta ar fi lucrul cel mai binefacator, pe care dvs, l-ati realiza în viata dvs, în acest timp. V-ar restaura sentimentul dvs, de suveranitate, atunci cînd întelegeti ca dvs, nu sunteti guvernati de mass media. Daca dvs, va gînditi ca nu sunteti guvernati de ei, însa nu va puteti detasa de ei, atunci, sunteti cu adevarat guvernati de ei. Dvs, nu va faceti ideie, de cît de libertator este sa va detasati de ei – pîna cînd o veti face. Putem asculta toate scuzele si justificarile, asupra faptului ca aveti nevoie sa vedeti stirile, sau sa cercetati site-urile sociale ale lui mass media. Prea iubitii mei, va încurajam extrem de mult, sa va divortati de stiri, mijloacele dvs, de comunicare, si orice alta PROGRAMARE de serii. Noi nu suntem atasati, atunci cînd dvs, faceti acest lucru, nici cît timp. Daca încetati sa le mai vedeti, pe un timp suficient, va veti oferi dvs, însisi, un mare cadou. Nu veti stiti ce cadou este, nici ce beneficii va aduce, pîna cînd o veti face. Va putem spune cu siguranta, ca daca abandonati total, mass media de comunicare ale dvs, timp de o saptamîna, veti simti un nivel de bunastare, pe care nu l-ati mai experimentat de mult timp, mereu si cînd va umpleti zilele, facînd lucruri care sunt semnificative. Subliniem, întorcîndu-ne la practicile cu care am început acest mesaj, daca încetati sa mai vedeti mijloacele dvs, de comunicare timp de o luna, acest fapt va avea un efect schimbator al vietii dvs, în dvs. Veti obtine o mai mare claritate asupra vietii dvs, mediului dvs, relatiile dvs, si cu mult mai mult daca va detasati de mijloacele dvs, de comunicare, si folositi timpul pentru a citi, a asculta muzica, a se juca, cînta , dansa, desena, picta, a tese, a coase, a se desface de lucruri, a organiza, a planui, a scrie, a construi, a crea, a conectar-se cu fiintele iubite, a adînci relatiile, a se odihni,  a visa treji, a se îmbratisa, a explora lumea în forme cu mult mai semnificative, decît fiind dezinformati cu vointa. Veti avea o abilitate majora de a termina proiectele incomplecte, a începe noi afaceri, a dezvolta noi interese si relatii, a studia ceva nou, a dezvolta un obicei benefic, si a se asigura pentru dvs, însisi, în multe moduri, decît ce puteti în alt mod atunci cînd va dati timpul dvs, si atentia, mijloacelor de comunicare, în loc de activitati care va îmbunatatesc viata dvs.

Nu dorim sa va recriminam, dorim sa va informam, sa va ajutam sa va înaltati constiinta dvs, si sa va oferim toate mijloacele pentru ca sa o faceti, prea Dragii mei. Sa stiti ca nu am putea fi mai mîndrii de dvs, nici mai excitati pentru dvs. Mesajele noastre colective pentru dvs, au fost nu numai o pregatire pentru acest timp, însa un catalizator pentru a va asista ca sa ajungeti aici, unde puteti sa sustineti adevarul a ceea ce va spunem. Noi nu avem nevoie de nici o validare, si cu toate acestea, toti cei care cred în ceea ce spunem, se vor simti validati, deoarece tot ceea ce împartasim aici, va da fructe.

Dragii mei, sa stiti ca va iubim mult.

Si asa este.

Colectivul Ghizilor.

SALENA MIGEOTTranslator : Star Child

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give PeaceI Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE


esoteeric IISUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song
SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014
richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEVRevolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.
www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview