fol

Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Saturday, November 19, 2016

Nederlands -- De Amerikaanse Verkiezingen – Een Perspectief van Adamu

De Amerikaanse Verkiezingen – Een Perspectief van Adamu 
11 november 2016   

         

                                                                                                            

Mijn lieve vrienden,
Ik ben Adamu van de Monadische Entiteit van de Plejadische beschaving en ik heb een korte maar belangrijke boodschap naar jullie te brengen, zoals altijd, via mijn dierbare jonge vriend, Zingdad.
Nu de Amerikaanse verkiezingen achter ons liggen, kan ik jullie enkele gedachten bieden die nuttig zijn voor je zonder de tussenkomst te riskeren, buiten dat waar ik me prettig bij voel.
Wat ik wil dat jullie begrijpen is dat deze stemming, dit besluit voor een Trump presidentschap eerder dan een Clinton presidentschap, het best samengevat kan worden als een “ramp die afgewend werd.”

Nu, begrijp me niet verkeerd. Ik zeg NIET dat Mr. Trump een lichtwerker is, een heilige of een ideale en heroïsche leider. Hij is net zo gebrekkig als iedereen is. Hij heeft zijn sterktes en zwaktes als iedereen heeft. Mijn perspectief vandaag gaat niet zo over wat Mr. Trump is… als wat hij niet is. Maar Mr. Trump is geen marionet voor de Rode Schild Illuminati. Ze deden echt alles wat in hun macht lag om hem af te houden van het winnen van deze race. En terwijl zij onvermoeibaar werkten om Mrs. Clinton in het Witte Huis te brengen, was hun aandacht verdeeld door enkele van hun andere inspanningen. En zo, omdat jullie aandacht eerder op wereldse zaken lag dan alleen gefixeerd was op de verkiezingen in de VS, kun je gemerkt hebben dat in die tijd de wereld terug week van de rand van Armageddon.
Ja, mijn vrienden, dit is waar. De wereld helde over naar zelf-vernietiging met een snelheid die in tientallen jaren niet werd gezien. En de schuld hiervoor kan ronduit gelegd worden aan de voeten van de Rode Schilden. Hun strategieën werden uit evenwicht gebracht toen ze streefden om hun verborgen profetieën tot vervulling te brengen. Ze werden echt bereid om de thermonucleaire oorlog met hun nemesis uit te lokken, de Gouden en Jaden teams van Rusland en China. Het blijft ongecontroleerd, dit is wat ze in jullie dichtbij zijnde toekomstige tijdslijn hadden neergezet!
Dus ik zal weer herhalen: dit verkiezingsresultaat is NIET de oorzaak voor ongebreidelde blijdschap. Het is niet alsof een engel van Licht werd uitgekozen tot president. Maar zeker is het oorzaak voor een grote zucht van opluchting. De Rode Schilden is een blijvende slag toegebracht. Dit tweede verslaan op een rij na hun vorige, massale verlies door het Brexit stemmen.
En het is een ongelooflijk strategisch verlies voor hen. Deels, het verlies van een ‘puppet’ president, ja, maar het besef dat hun controle van de pers hen niet de controle geeft van het denken van de mensen – of niet het grootste deel van de mensen, in ieder geval –dat is nu meer dan een schaduw van twijfel, bewezen. De Rode Schilden kunnen nu tastbaar de teugels voelen die uit hun handen wegslippen!
Dit is een massaal verlies van impetus (aanstuwing) voor hen. En de consequentie is dat hun voorspellingen in deze tijd niet tot vervulling komen. Dit zal hen dwingen om een stap terug te zetten en zich te her-groeperen. Stellig zullen ze opnieuw proberen omhoog te rijzen. En zeker zullen ze de bedoeling hebben om hun voorspellingen opnieuw tot vervulling te brengen op een toekomstige datum. En dit zal natuurlijk, opnieuw betekenen een poging om Armageddon neer te slaan. Maar zeker niet heel spoedig. En hun raam van gelegenheid is zich snel aan het sluiten. De tijdsframe gedurende dat ze nog de koers van wereldgebeurtenissen kunnen beïnvloeden loopt op zijn eind. Een nieuwe dispensatie gloort er.
Dus hebben we meer dan alleen adem-ruimte verkregen. Een ramp is voorkomen. En nu is het tijd voor jullie en mij om uit deze politieke modder kuil te gaan en om iets echt goed te doen. Nu is het tijd om te stoppen met voorwenden dat het politieke proces de meeste kracht is die jullie hebben. Want dat is niet zo! In feite is het de meest zwakke soort van proxy (gevolmachtigde) kracht die eigenlijk gebruikt wordt om jullie machteloos te houden.
En er is een heel belangrijk punt dat ik wil maken ook over de specifieken van deze verkiezing. Je zou onder een rots hebben moeten leven om niet te hebben gemerkt dat deze verkiezing heel anders was dan elke andere verkiezing die ooit in Amerika werd gehouden. Het was verreweg de meest verdelende, de meest agressieve, de meest onheilspellende en de vuilste verkiezing ooit. Het verkiezingsproces zelf legde niet alleen enige van de diepste wonden bloot in de nationale psyche, maar speelde er feitelijk mee… feitelijk verdiepte die de wonden.
Er werd diepe haat opgeroerd aan beide kanten in een poging om de stemmers in het ene of andere kamp te verenigen. Zo spijtig als dit is, die heeft de bovenkant om duidelijk aan iemand te laten zien die ogen heeft om te zien, dat jullie redding niet van de politiek komt. Dat politici geen antwoorden heeft voor jullie redding. Noch persoonlijk, noch nationaal, noch globaal. Het kan niet aan hen zijn om deze wereld recht te doen! Dat moet van jullie komen! Jij persoonlijk en jullie collectief. En hoe hoger de vibratie frequentie van jullie bewustzijn is hoe hoger krachtiger jullie kunnen scheppen… als je maar weet hoe. Degenen van een hogere dichtheid van bewustzijn creëren buitengewoon krachtiger dan degenen van een lagere dichtheid van bewustzijn.
Dus eerst moet je werken om je bewustzijn te verhogen. Dan moet je je herinneren (of er aan worden herinnerd) hoe je je werkelijkheid schept. En dit is precies wat ik zal doen in het volgende communiqué: je herinneren hoe je je werkelijkheid creëert. Op deze wijze kun je een mede-schepper worden van een toekomstige wereld die overeen stemt met je schoonste dromen voor jou zelf, voor de mensheid en de planeet. En als je je inwonende schepper aard vaststelt dan zul je je vibratie verhogen. Als je je vibratie verhoogt, dan zul je een nog krachtiger schepper worden. En als je doorbreekt in hogere dichtheden van bewustzijn, zullen je nieuwe, krachtiger instrumenten op je gebruik wachten.
Dus, mijn vrienden. Een heel opwindende reis ligt er voor jullie, als je die maar wilt gaan. Deze reis is niet voor iedereen. Niet iedereen zit op een plek van de evolutie van hun ziel, waar ze klaar zijn om te ontwaken voor hun schepper aard. Velen houden vast aan hun slachtoffer status. Velen willen een krachtige ander om hen binnen te vegen, om hen te redden. Velen zijn nog niet in staat om hun eigen goddelijke aard waar te nemen. En zo velen zullen deze boodschap wegwerpen. En ook dat is precies perfect. Iedereen speelt de rol die gepast voor hen is. En deze boodschap – en die deze volgen – zijn niet voor hen die vast gaan zitten aan hun 3de dichtheid slachtoffer bewustzijn. Deze boodschappen zijn voor jou, de ontwakende ziel. Voor jou, de Licht-brenger en de Licht-werker. Voor jou, het Sterrenzaad en de Aarde Engel.
In elke boodschap die ik deel geef ik twee suggesties: 1. Dat je begrijpt dat elk communiqué deel is van een grotere boodschap. En dus geef ik sterk door dat je de andere boodschappen van deze verzameling leest. Je kunt ze vinden, op volgorde, voor her-lezing plezier op http://zingdad.com/adamu .
2. Dat je er over nadenkt door onze vrije nieuwsbrief, zodat je gewaarschuwd wordt als ik nieuwe informatie doorgeef via Zingdad. Dat kun je doen op http://zingdad.com/newsletter
En dit brengt deze korte update tot een eind.
Wat ik wens voor jullie om uit dit communiqué te halen is dat dit eigenlijk een groot moment is. Afgezien van wat je denkt van Mr. Trump of Mrs.Clinton. Want het gaat echt niet over deze twee persoonlijkheden. Dit is een zeer nodige verhindering van de Rode Schild oorlogsmachine. Ze werden verslagen voor een enkel schot kon worden afgevuurd. En nu kunnen we verder samen smeden om echt grote verandering te brengen naar de planeet en naar de mensheid.
Hiermee, verlaat ik jullie.
Ik ben Adamu van de Monadische Entiteit van de Plejadische Beschaving en ik heb gesproken tot jullie door Zingdad.
______________________________________________
This article is copyright (c) 2016 Zingdad

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give PeaceI Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE


esoteeric IISUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song
SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014
richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEVRevolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.
www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview