fol

Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Tuesday, May 24, 2016

ROMÎNA -- SALENA MIGEOT - UN MESAJ PENTRU FIINTA VOASTRA


SALENA MIGEOT - UN MESAJ PENTRU FIINTA VOASTRA
22 Aprilie, 2016
Prea-iubitii Mei:
Ne adresam dvs. cu un sentiment de o mare importanta si relevanta în aceasta zi. Dvs. înaintati printr-un portal masiv care vã va permite sa va înaltati crescînd în potentialul dvs. Acest val de energie prin care treceti miscîndu-se literalmente, traversînd Pamîntul, prin ceea ce cîtiva dintre oamenii de stiinta ai vostrii l-au numit Centura de Fotoni, este echivalentul vibrational de a manifesta mai multa energie si lumina în cîmpurile voastre personale. Pe masura ce asimilati acest lucru, probabil va veti simti mai usori, mai expansionati, mai deschisi si cu o mai mare acceptare, si probabil veti actiona si mai mult cu ceea ce simtiti ca este corect, în loc de ceea ce vi sa spus ca este corect.
Veti începe sa aveti din ce în ce mai multa experienta de a sti ceea ce este corect pentru dvs. Veti actiona la un nivel diferit -- un nivel care vã va permite sa faceti alegeri bazate pe rezonanta inimii, a mintii, si a corpului, în loc de a o face numai cu ceea ce are un sens mental. Vi sa spus ca nu exista un leac pentru cancer. Timp de decenii au existat organizatii care se presupune ca au cautat un leac. Sau primit miliarde de dolari în donatii, pe care nu le-ar fi primit, daca s-ar fi gasit un leac. Deci, exista persoane care primesc sume exorbitante de bani, pentru ca sa continue mitul ca nu exista leac pentru cancer. Credeti ca daca una dintre aceste organizatii ar gasi/inventa un leac, l-ar împartasi cu publicul în general?
Dragii mei, oamenii au asteptat vindecarea cancerului timp de multe decenii, prin mijloace naturale. Cancerul se vindeca 100%, indiferent de ceea ce multe industrii medicale si farmaceutice v-au facut sa credeti. Exista o evidenta crescînda ca chimioterapia nu functioneaza pentru a vindeca cancerul, si exista din ce în ce mai multe procedeuri si substante care îl vindeca. În afara de faptul ca, exista tehnologii care încep sa apara, si care au posibilitatea de a vindeca multe din bolile voastre, cu ajutorul a diferite mijloace - lumina si sunet, pulsari energetice, manipulare a energiei cu ajutorul [razelor] laser-elor, si alte mijloace de a rupe energia toxica care creeaza tot felul de boala.
Totul este energie, si atunci cînd energia este blocata si stagnata, apare boala. Introducînd un tip diferit de energie pentru a rupe blocajul, si permitînd-ui energiei stagnate sa curga din  nou, se repara corpul/mintea/spiritul de boala, mereu si cînd energia nu se va stagna din nou, si se va preveni curgerea libera a miscarii energiei prin tot corpul. Din aceasta cauza oamenii vindeca anumite boli, numai pentru ca sa le înceapa din nou. Cancerul, continua"viu si miscîndu-se" în corp, aparent latent, însa de fapt este ca o armata care se retrage, cu scopul de a planui un nou atac. Cancerul nu poate fi vindecat pe deplin, doar daca sunt eradicate celulele canceroase. Extirpînd tumorile sau leziunile canceroase, nu este o vindecare niciodata, deoarece, cancerul continua sa existe acolo. Se întîmpla acelasi lucru cu chimioterapia. Chimioterapia, nu poate niciodata sa vindece pe deplin cancerul, deoarece radacina lui continua sa stea acolo. Asa ca, cu toate ca chimioterapia poate sterge/elimina cancerul vizibil, radacina caruia i-a trebuit ani ca sa se dezvolte, si sa continue acolo, va creste din nou, formînd si mai multe tumori sau leziuni.
Dragii mei, este imperativ ca sa stiti cu totii acest lucru, pentru ca, cancerul afecteaza pe fiecare dintre dvs., într-un mod sau altul. Cancerul si multe alte boli, au devenit o industrie. Exista din ce în ce mai multa informatie iesind la lumina despre diferite moduri de a vindeca cu adevarat cancerul, eliminînd radacina fara chimioterapie sau chirurgie. Cîteva dintre ele implica alimentarea cu alimente organice pure (fara pesticide), si numai alimente organice pure. Aceasta "Dieta Cura" implica alimente ne-animale / carne absolut deloc, inclusiv oua si produse lactate. Implica doar acele graunte/seminte, care nu au putut, sau nu au fost modificate genetic (dezvoltate toxic). De asemenea ar implica abtinerea de a ingeri bauturi alcoolice, cafeina, si alte alimente foarte acide, si bauturi care includ toate formele de zahar, cu exceptia fructului organic proaspat.
Aceasta dieta, pare a fi foarte extrema, însa daca ati avea de ales între a muri de cancer, si a trai cu o dieta aparent limitata, însa foarte sanatoasa, delicioasa, si abundenta, ce ati alege ? Acelora dintre dvs., care spun ca alimentele organice sunt prea scumpe, va spunem ca atunci cînd eliminati toate aceste lucruri care provoaca boli prin intermediul pesticidelor, GMO's [alimentele modificate genetic], sau acelea care sunt foarte acide, dvs., ati putea de fapt sa economisti bani. Si ati economisi cu siguranta mii de dolari în cheltuieli medicale. De asemenea, puteti accelera procesul de dezintoxicare/vindecare, urmînd anumite procese ayurvedice, cum ar fi a-si peria pielea, cu  clisme colonice, curatari pa baza de plante, si multe alte forme de vindecare energetica. Orice modalitate de vindecare care misca energia, este benefica. Exista literalmente mii de modalitati de vindecare energetica în întreaga lume. Depinde de dvs. sa gasiti pe aceea cu care va sintonizati.
Am dori sa vorbim despre rezonanta acum. În acest context, rezonanta este un sentiment de "corect" despre ceva. Ca se simte bine/este benefic/este pentru binele major. Daca dvs. nu rasunati cu ceva sau cineva, aceasta este o forma în care Eu-l Superior (Sinele Superior), va informeaza ca aceasta nu este calea sau persoana, pentru dvs. Spunînd aceasta, exista o rezistenta care de multe ori împiedica, intervenind în forma în care dvs. simtiti rezonanta. Daca dvs. nu sunteti deschisi catre ceva, si deci rezistati, nu simtiti rezonanta cu el/ea. Deci, va sugeram mult sa întrebati pe prietenii dvs., rudele, sau colegii de munca, daca cunosc vreun vindecator energetic. În acest mod, dvs. puteti sa învatati din experienta lui, cu orice profesional si modalitatea pe care a folosit-o, sau pe care o cunoaste, sau la care sa referit. Asa precum cu orice alt lucru, este benefic sa se obtina o a doua sau posibil, o a treia opinie.
Atunci cînd aveti încredere în cineva, în profesiunea de vindecare, aceasta este o legatura sfînta. Dvs., va oferiti mintea/corpul/spiritul, în grija acestuia. Este deosebit de important, sa simtiti o rezonanta cu orice profesional cu care lucrati, fie acesta cineva din lumea alopatica medicala, sau cineva în lumea modalitatii alternative. Dvs., sunteti propria dvs. autoritate. Dvs., sunteti suverani. Nimeni altcineva are dreptul sa faca ceva corpului dvs., fara permisiunea dvs. Daca cineva va trateaza fara respect, va sugeram sa gasiti un alt profesional. Nu trebuie sa-i dati nici un alt motiv decît acesta: " simt ca acest lucru, nu este corect pentru mine". Daca profesionalul nu respecta alegerea dvs., aceasta este o confirmare în plus, ca el/ea nu este persoana adecvata cu care trebuie sa lucrati.
Prea-iubitii mei, daca va simtiti ca si cum ati fi un numar, ca si cum v-ati afla într-o fabrica care proceseaza lumea cu ajutorul unui procedeu oarecare pe care l-ar primi, acesta nu este un loc pentru dvs. Cîtiva dintr dvs., sunteti limitati în profesionalii de  sanatate pe care trebuie sa-i alegeti, datorita tipului de siguranta medicala pe care o aveti. Daca planuiti sa primiti vre-un tip de îngrijire medicala, va sugeram sa verificati mai înainte pe medicul/profesionalul, mergînd la cabinetul lui, si marcînd o consultatie personala, daca simtiti corect pentru dvs., sa faceti acest lucru. Puteti obtine o mare cantitate de informatie vazînd cabinetul lui, si observînd inter-actiunea lui cu persoanele. Daca un profesional al medicinei alternative nu are ore de cabinet regulate, sau realizeaza sesiuni în casa lui, sau închiriaza un spatiu, si dvs., nu puteti "sa-l simtiti" în acest fel, va sugeram sa-l chemati la telefon, si sa-i puneti orice întrebare pe care o aveti. Daca cineva nu este dispus sa-si piarda cîteva minute cu dvs., la telefon, pentru a raspunde la cîteva întrebari atunci cînd sunati, sau nu este dispus sa va reîntoarca chemarea, atunci aceasta nu este persoana adecvata pentru dvs.
Va sugeram sa lucrati la retea, atunci cînd este vorba de îngrijirea sanatatii dvs., tot atît sau cu mult mai mult decît ati face-o atunci cînd cautati un canalizator, un mecanic de masini, un dentist, etc. Sa fiti dispusi pentru a cauta cel mai adecvat atunci cînd este vorba de grija cu sanatatea dvs. daca nu o faceti, va cedati puterea. Nu trebuie sa acceptati nimic altceva, decît ceea ce simtiti exact ca este corect sau potrivit pentru dvs. Nelinistea, pentru o întîlnire sau o procedura, poate afecta rezultatul, asa ca cel mai bun pentru dvs., este sa va simtiti complect la largul dvs., si sa aveti încredere în cine o va face. Merita sa investiti un timp pentru ca sa va interesati despre cineva, cu scopul de a contribui, la cel mai bun rezultat posibil.
Sa stiti ca se afla îm curs trecerea prin Centura de Fotoni, si pe masura ce acest lucru progreseaza, va veti simti si mai aliniati cu Tot Ceea Ce Este. Va veti simti si mai conectati cu Spiritul, si cu toata viata. Va veti simti în si mai multa armonie cu ceea ce este cu adevarat pentru binele vostru major, asa cum este pentru binele major al tuturor. Veti avansa mult în viata voastra personala atunci cînd va sintonizati cu intuitia voastra, si cu ceea ce va simtiti bine pentru dvs. Atunci cînd ramîneti în fluxul de a spune Da, a ceea ce simtiti ca este bine, si este potrivit pentru dvs., si Nu, la ceea ce simtiti ca nu este potrivit pentru dvs., atunci sunteti autoritatea proprie, si actionînd ca fiinta suverana care v-ati nascut ca sa fiti. În timp ce si mai multi dintre dvs., se aliniaza cu ceea ce este pentru binele lor major, mai buna va fi viata lor, experienta lor, si lumea lor.
Va iubim foarte mult, Dragii Mei.
Si asa este.
Colectivul de Ghizi.

[Canaluzado por SALENA MIGEOT- salenam2@msn.com

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give PeaceI Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE


esoteeric IISUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song
SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014
richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEVRevolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.
www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview