fol





Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Wednesday, March 23, 2016

Romîna -- Revelatii Viitoare Un Mesaj de la Ghizii Vostrii - 18 martie, 2016


Revelatii Viitoare
Un Mesaj de la Ghizii Vostrii - 18 martie, 2016
Iubitii mei:
Venim cu mare placere în aceasta zi sa va comunicam ca va aflati în procesul de a trece prin importante schimbari - evenimente astrologice, alterari geologice, si tot tipul de schimbari evolutionare care se petrec pe planeta voastra, si în întreaga specie umana. Nici una dintre aceste schimbari, sunt bune sau rele în ele însasi. Ele toate, sunt relative la interactiunea voastra cu totul. Masura în care umanitatea alege sa sprijine Iubirea si Lumina, consecinta acestor alegeri, va fi o iubire si lumina mai mare, manifestate în tot regatul Pamîntului.
Avem speranta ca veti primi aceasta informatie, cu intentia cu care a fost trimisa - sa va ajute sa stiti cît de puternice sunt alegerile voastre, si cît de puternic ele afecteaza totul. Totul se misca si se schimba rapid, accelerat de  factorii cosmologici de mai sus, împreuna cu dezintegrarea timpului însasi. Cu toate ca acest lucru, vi se va parea neverosimil, multi dintre dvs., sunteti bine constienti ca timpul este o dimensiune foarte maleabila - în asa fel încît unele ramuri ale stiintelor voastre, nu sprijina faptul ca dvs. va referiti la timp ca fiind o dimensiune masurabila în absolut. Am dori sa va postulam ca asa cum ati crezut în timp în termeni de istorie si programare, si astfel dvs. ati adoptat ideia ca timpul nu este, de fapt, o " adevarata dimensiune", - oare nu va permitea acest lucru sa ampliati mai mult mintile voastre referitor la ceea ce este "real" sau "adevarat", si ce nu ? Da, de fapt, timpul nu exista, exceptuînd modul în care dvs, îl interpretati, - oare nu ar însemna acest fapt, ca exista alte "realitati" care exista sau care nu exista, indiferent de care este experienta dvs. directa asupra acestor alte "realitati"?
De exemplu, daca dvs., nu ati fi vazut sau auzit niciodata de o "fantoma", poate ca continuati sa credeti în ele datorita faptului ca , "fenomenele fantomelor", fac parte din experienta dvs. culturala, cu ajutorul povestilor si legendelor de fantome, case vrajite, hanuri, etc.
Daca luati istoriile despre extraterestrii, si OZN-uri, si acest tip de lucruri, exista multa difamare din partea societatii, pentru ca sa se mentina aceste istorii, cu toate ca ar fi tot atît de raspîndite ca si istoriile de fantome. Guvernul vostru, si mijloacele de comunicare, au facut mari eforturi pentru a discredita oamenii care prezinta istorii care au orice legatura cu regatul extraterestru. Cu toate acestea, abunda istoriile de observari de nave, observari de extraterestrii si lumini inexplicabile pe cer, asa precum multe alte fenomene, asa ca cele ale cercurilor de la seceraturi. Orice lucru poate fi explicat sau verificat, depinzînd de cine face verificarea sau discreditarea.
Împartasim acest lucru, nu pentru ca sa va convingem de existenta fantomelor, sau a extraterestrilor, dar pentru ca sa va încurajam sa va ampliati mintile voastre, mai mult decît sunteti obisnuiti, deoarece din ce în ce mai multa si mai multa informatie va iesi la suprafata si va pune la încercare credintele dvs. Noi va putem spune fara nici o îndoiala, ca ceea ce ati fost învatati sa credeti, este o simpla fractiune din ceea ce exista, si ca ceea ce a fost ascuns referitor la istoria dvs., stiinta dvs., guvernul vostru, religiile voastre, ADN-ul, civilizatiile antice, si multe alte teme, este mult mai mult decît dvs. pricepeti, sau credeti ca este istoria înregistrata. Vrem sa lasam foarte clar ca - istoria dvs., si mare parte din ceea ce dvs. credeti ca este adevarul referitor la lumea voastra, este o acoperire masiva de ceea ce este cu adevarat realitatea. Motivul pentru care va spunem acest lucru, în aceste momente, se datoreaza faptului ca sunt în curs revelatiile-dezvaluirile.

Timpurile finale, Armagedon-ul, si profetiile în Cartea Revelatiior, nu sunt despre sfîrsitul lumii; sunt despre revelarea lumii care a fost ascunsa de voi. Pe masura ce învatati despre adevarata dvs. istorie, veti fi capabili sa va luati locul ca fiinte iluminate informate si împuternicite, care cu adevart sunteti gata sa traiti vietile de libera alegere, în Cooperare cu Creatorul dvs., si toti cei care au lucrat timp de nenumarate eoane de timp pentru ca sa va salveze-pastreze de propria voastra distrugere.
Raspîndirea de mituri care dvs credeti ca sunt realitatea dvs., va lua ceva timp pentru a fi darîmate, doar daca veti suspenda gîndirile fata de noile adevaruri, si veti considera daca sunt cel putin tot atît de plauzibile ca ceea ce vi s-a spus pîna în prezent. Cînd considerati ca mult din ceea ce credeti, nu este foarte plauzibil în comparatie cu ceea ce va fi dezvaluit, multi dintre dumneavoastra, va veti da seama ca pur si simplu nu exista nici un bun motiv, pentru ca sa continuati sa continuati agatati de vechile istorii. Acest fapt, v-ar putea usura multora dintre dvs. sa considerati cel putin posibilitatea ca noile istorii sunt adevarate. Spunînd acestea, va încurajam mereu sa chestionati totul, si sa faceti cît mai posibil pentru a simti adevarul în inima dvs.
Inima nu minte. Mintea, o face frecvent. Antrenati-va mintea dvs., sa gîndeasca în aliniere cu inima, si veti capabili sa discerniti adevarul.
Adevarul va fi revelat, si majoritatea dintre dumneavoastra se va gîndi ca este mai ciudat ca fictiunea, pîna cînd va fi confirmat în multe feluri, incluind datarea cu ajutorul carbonului, registrele verificabile, si multe alte moduri care previu, fusesera neglijate sau rapid discreditate. Motivul pentru care datele recent revelate nu vor fi neglijate nici discreditate, este pentru ca pe masura ce dvs. treceti prin acest proces, veti obtine multe forme de a aminti si întelege - amintiri individuale de vieti trecute si amintiri culturale colective, care vor deveni comune. Unele persoane vor fi adepte de asemenea sa-si aminteasca vietile lor între vieti, motivele pentru care ele au venit în anumite vieti si cei cu care aveau contracte de completat. Toate aceste moduri de a-si aminti, vor corobora la "noile" istorii care vor fi dezvaluite. Pe masura ce va amintiti aceste lucruri, si va onorati, mai multe piese ale puzzle-ului se vor situa la locul lor.
Va fi ca si cum ati stat sa lucrati cu aceeasi piesa veche a puzzle-ului, în timpul întregii voastre vieti, doar pentru ca sa aflati ca majoritatea pieselor au fost ascunse de voi. O data ce captati ca dvs. aveti mai multe piese, viata în general va deveni mult mai usoara, caci veti avea informatie mult mai exacta cu care sa lucrati.
Prea iubitii mei, asteptam cu entuziasm, sa va treziti la adevarata realitate a cine sunteti dvs., si de ce sunteti capabili.
Si asa este.
Întodeauna cu o mare iubire,
Colectivul Ghizilor
Se permite împartasirea sau re-publicarea acestui mesaj în întregimea sa, si cu atribuirea respectiva.
Pentru a primi aceste mesaje canalizate cada 15 zile în postele voastre electronice, trimiteti un e-mail la : salenam2@msn.com
punînd "Ghizii" pe linia subiectului: Multumesc.


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas



“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give Peace



I Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE






esoteeric II



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song












SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014




richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEV



Revolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.








www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview