fol





Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Tuesday, December 22, 2015

Romîna -- SALENA MIGEOT: Un Mesaj de la Ghizii vostrii


Un Mesaj de la Ghizii vostrii
21 Decembrie, 2015


Dragilor,
Este cu multa dragoste ca sosim astazi pîna la voi, pentru a împartasi  în acest sezon, dorintele noastre de bune vestiri, purtatoare de mare bucurie, care, în ultima instanta, sunt despre Pace si Prosperitate pentru toti. Acesta este dreptul vostru de prim nascuti. Este motivul pentru care copilasul Iisus sa încarnat cu scopul de a le împartasi cu totii. Este ceea ce oricare Maestru spiritual a dorit pentru voi - pentru ca sã stiti ca nimeni nu va poate opri sa aveti Pace. Pacea se gaseste în interiorul vostru, pentru ca sa o cultivati si sa o mentineti. Si belsugul este al vostru, pentru ca în calitate de fii divini ai Creatorului, v-a fost dat, cadoul de co-creare. Imaginati-va Pacea si Prosperitatea pentru toti.
Va amintim aceasta tema cu intentia sincera ca sa mentineti Pacea în inima voastra, în timp ce parcurgeti drumul vostru, în timpul acestui sezon festiv, care are o semnificatie diferita pentru persoane diferite. Sa mentineti în minte ca exista acei care nu simt nici o bucurie în acest moment, doar durere si o mare pierdere. Exista acei care în aceasta epoca, si-au pierdut fiintele iubite, si au amintiri constante ca fiinta iubita nu mai este cu ei, si deci, sunt plini de tristete. Exista acei care au fiinte iubite care pleaca, în timp ce vorbim. Nu referim acest motiv pentru a vã micsora bucuria voastra, însa pentru ca sa va ajutam sa va mentineti evenimentele în perspectiva - pentru ca sa va ajutam sa va deschideti inima pentru cei care pot fi în singuratate, iritati, bolnavi, abandonati, uitati, împiedicati de a fi prezenti si de a fi fericiti, incapabili sa mentina aceeasi bucurie ca voi, dezlegati de mult timp de familie, de prieteni sau de îndragostiti, datorita distantei, mortii sau a unui rau-înteles, si din cauza a multor alte motive. Atunci, se simt goi si nu stiu cum sa depaseasca aceasta situatie.

Dragilor, aceasta este o chemare pentru ca sa împartasiti masa voastra, timpul vostru, dragostea si prezenta, cu alte persoane care nu pot sa aiba ceea ce voi aveti. Nu vorbim în mod necesar pentru ca sa dati alimente, sau sa sprijiniti vreo cauza, cu toate ca acest fapt nu va fi fara valoare. Vorbim despre faptul ca, în acest sezon, trebuie sa încercati sa procedati în modul cel mai asemanator omului din Galileia. De felul în care puteti sa ajutati pe cineva, sau poate pe multi, ceea ce vã va duce afara din zona voastra de confort, si într-un anumit fel, poate fi o neplacere pentru voi, însa cu siguranta va face o mare diferenta în viata altora, si deci, de asemenea în a voastra ?
Veti putea aranja timp pentru a îngriji de un batrîn a carui dorinta cea mai profunda este aceea de a fi capabil sa -si petreaca festivitatile cu familia? Veti putea oferi o masa somptuoasa pentru cei carora singura optiune este sa recurga la o institutie de caritate, sau la supa saracilor, sau sa manînce singuri, sau sa aiba oferta de o masa pentru cei fara de adapost? veti putea oferi un loc de odihna si sprijin, pentru cineva care trece printr-un moment greu? Veti putea sa  fiti dragostea pe care doriti sa o vedeti în lume? Veti putea sa procedati cu prietenii, cu fiintele iubite, sau cu strainii, într-un fel pe care ei niciodata aveau sa vi-l ceara, sau sa îl astepte? Veti putea sa invitati pe cineva la cina voastra în familie, si sa primiti aceasta persoana ca si cum într-adevar ar face parte din familia voastra? Oare apartineti acelora care traiesc în belsug, si nu înteleg cît sunt de binecuvîntati? Multumiti pentru binecuvîntarile voastre? Veti fi capabili sa întelegeti ca traiti în belsug, ca creati aceasta realitate pentru voi, si ca puteti sa ajutati pe altii, aratîndu-le ca Iubirea exista? Cîteva persoane au uitat, sau nu au stiut niciodata sa Iubirea Exista. Iubirea Exista / Este pretutindeni, tot timpul, si pentru toata eternitatea.
Cînd cineva pierde Iubirea din vedere, Iubirea nu dispare. Înca este acolo, ca întotdeauna. Pur si simplu, persoanele pierd capacitatea de a o vedea, de a o simti, de a o auzi, am spune, de a o atinge, de a o îmbratisa, de ai murmura, de a-i zîmbi, de a o saruta, de ao mîngîia, de a-i face cu ociul, de bate din palme, de a cînta si de a reprezenta pentru aceasta Iubire. Acest lucru, nu înseamna ca ea a disparut. Este un rîu abundent care nu seaca niciodata - doar în inima si în mintea persoanelor. Din aceasta cauza, sa fiti cei care duceti apa miraculoasa a Iubirii tuturor acelora care au nevoie de ea, cînd întelegeti nevoia de a o face, cînd vedeti, auziti, simtiti si atingeti pe cei care sunt ofiliti si uscati. Aratati-le belsugul iubirii care se gaseste în tot locul, pentru cei care vad si cred. Indiferent de care este vehiculul care le permite sa-si aminteasca de magia Iubirii, duceti-i acolo - prin povestile Regilor Magi, a lui Mos craciun, a Neprihanita Zamislirea, si a Nasterii lui Iisus, magia egalitatii timpului limpede si întunecat al Solstitiului, sau pur si simplu magia unei invitatii sincere, pentru ca sa se uneasca cu voi, si cu familiile voastre, si sa experimentati iubirea pe care voi o aveti unii pentru altii.
Sa stiti ca aceasta epoca, a fost considerata sacra pentru toate popoarele Pamîntului, cu mult înainte ca acel care se numeste Cristos sa se fi încarnat. Alimentati-va din ceea ce este considerat ca adevar pentru toate culturile, de-a lungul timpurilor, ca adevar divin incorupt de interesele particulare a anumitor grupuri. Contemplati natura si frumusetea ei, si generozitatea în a recunoaste unitatea tuturor fiintelor. Priviti copacii verzi maiestuosi, în aceasta epoca, care sunt taiati fara a acorda atntie ca scopul lor nu este acela de a pune cadouri sub ele. Priviti frumusetea cardinalilor rosii, care sunt mult mai vizibili în aceasta perioada a anului, pentru ca copacii de frunze perene,  sau dezbracat de frunzele lor, si Mama Pamînt, intra în perioada de odihna. Vedeti contrastul între fructele rosii stralucitoare ale vîscului, în copacii de frunzis verde închis. Acestea sunt culorile originale ale acestui sezon. Pentru cei care profeseaza credinta iudaica, albastrul si alb, nu sunt numai culorile festivitatilor, însa sunt culori care au sensul pe tot parcursul anului - pentru a aminti tuturor albastrul cerurilor si al marilor. Alb, este culoarea universala a puritatii-curateniei. Gînditi-va la sacrificiile facute literal si simbolic, de toata natura, în timpul acestui sezon al anului, pentru ca ea sa se pregateasca pentru renasterea unei noi vieti - pentru sosirea primaverii. si gînditi-va la multiplele rituale, simboluri si sarbatoriri religioase, care îsi au originea în Natura, cu mult înainte ca, cuvîntul "religie" sa fi fost creat.  
În aceasta perioeada de timp, gînditi-va în termeni de ceea ce doriti pentru voi, si ceea ce doriti sa interiorizati la un nivel profund, si adresîndu-se pentru a alimenta cu forta voastra de viata, si a avalia meritul vostru, pentru a-l aduce la existenta, mentinînd intentia toata iarna, si avînd siguranta ca merita sa se planteze aceasta samînta, la sosirea primaverii, si sa o irigati cu iubire, atentie si intentie. Daca nu traiti viata voaastra în acest fel, va privati de magie, si de capacitatea de a manifesta ceea ce se gaseste înauntru-l vostru, si împrejurul vostru. Gînditi-va bine asupra acestei probleme, dragii mei, pentru a crea viata, si lumea în care doriti sa experimentati, existati si traiti. Sa stiti ca, chiar reeriile care pot parea a fi mai mici, pot sa duca la realitati puternice. Daca sunteti fara familie, sau necesitati de ceva pentru a sarbatori, imaginati-va viata voastra exact asa cum o doriti. Daca exista cineva în viata voastra care va dauneaza în vreun fel, si stiti ca aceasta persoana, sau grup, nu este sanatos pentru voi, este suficient sa va imaginati viata voastra fara ea. Vedeti doar persoanle care va plac, care va alimenteaza, sprijina, va mîngîie si va valorizeaza, în toate modurile pe care voi le doriti si meritati.
Familiile sosesc cu forme si marimi diferite, si niciodata este prea tîrziu pentru a adopta mai multe fiinte dragi. Dac simtiti ca nu sunteti bine-veniti, nedoriti, dezlegati, sau incapabili sa va relationati cu familia voastra de origine, creati alta. Nu trebuie sa asteptati sa fiti bine-veniti sau adoptati de familia altor persoane. Daca nu aveti nimic de facut în acest Craciun, si nimeni cu care sa sarbatoriti, imaginati-va exact asa cum doriti sa fie viitorul vostru Craciun. Continuati sa alimentati aceasta viziune, sa o visati, si sa o doriti de-a lungul Anului Nou, pentru ca în Primavara, sa aveti ceva pe care puteti sa-l "plantati" si sa continuati sa cultivati de-a lungul anotimpurilor, astfel încît viitorul an, sa fie mai fructifer si îmbelsugat pentru voi, în ceea ce doriti.
Va iubim infinit, dragilor. Agatati magia acestui sezon, credeti în ea, si transmiteti-o altora. Daca nu credeti în magie, atunci nu credeti în manifestare, în vindecare, în puterea gîndului si a intentiei, în creativitate, si va îndoiti de Mama Pamînt, de elemente si de toata natura. Cum ar fi viata voastra fara rasaritul si apusul soarelui, fara Luna, stele, Anotimpuri, pasari, Dragoste, Viata, nastere, moarte, vindecare, întinerire, fara sa atingeti obiectivele, fara arte, muzica, reprezentatie teatrala, si atîtea alte lucruri la care aveti acces si care sunt create si perpetuate pentru ca Magia exista. Dragilor, daca echiparati Iubirea cu Magia, nu sunteti departe de adevar.
Voi va gasiti în iminenta de magii înspaimîntatoare. Cu cît mai mult credeti în magia Iubirii, cu atît mai mult ea se va manifesta pentru toti si pentru fiecare dintre voi. Va dorim bune vestiri de mare bucurie si sensibilitate pentru a vedea, simti, auzi, experimenta si a împartasi toate acestea si mult mai mult. Îmbratisati bucuriile, cîntecele, sarbatorile, povestile, aromele si creativitatea (magia) de a face cadouri. Deliciati-va cu imaginile si cu sunetele acestui sezon festiv, cu recunostinta si rugaciunea sincera pentru ca toti sa poata sa aprecieze magia cu aceeasi încîntare a copiilor, si imaginati-va aceasta realitate devenind realitatea voastra a tuturor. Si sa fie Pace în inimile voastre, si pe tot Pamîntul.
Asa sa fie.
Familia voastra iubitoare din Stele, si nu numai.

Comunitatea Ghizilor.



Canal: SALENA MIGEOT <salenam2@msn.com>



Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas



“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give Peace



I Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE






esoteeric II



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song












SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014




richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEV



Revolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.








www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview