fol

Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Thursday, November 19, 2015

Nederlands -- SaLuSa, 19 november 2015 via Phil LightbodySaLuSa, 19 november 2015 

We zijn nu aan het onderhandelen met jullie regeringen over Disclosure en Eerste Contact. Door samen te werken kunnen we de noodzakelijke veranderingen brengen zodat het Nieuwe Tijdperk zo snel mogelijk kan beginnen. Dit kan allemaal worden geregeld, maar jullie wordt gevraagd je alleen op een positieve uitkomst te focussen, omdat jullie anders ongewild energie toevoegen aan dat wat niet gewenst wordt. Door jullie je gekozen uitkomst te visualiseren en erop te focussen committeer je jezelf t.a.v. dat toekomstige pad.

Jullie moeten je ook losmaken van alles wat niet het hoogste goed voor iedereen dient; dit kan een moeilijke zaak zijn, toch kunnen jullie boven het getrek door de lagere energieën uitrijzen en niet de fouten uit het verleden herhalen, jullie zijn hier omdat jullie dit kunnen. Het hogere doel van deze moeilijke tijden is om hetgeen niet nodig is om door te gaan naar de hogere bewustzijnsniveaus te zuiveren en te scheiden. Overvloed, teneinde volledig in al jullie behoeften te voorzien, wordt gerealiseerd wanneer jullie het beleven alsof het al gebeurd is.


De hindernissen m.b.t. onze landingen worden langzamerhand opgeruimd en we kijken ernaar uit jullie als vrienden te ontmoeten. Ontspan je in de wetenschap dat, ondanks alles, alles zal gebeuren zoals het gepland is. Kijk uit naar nieuws en gebeurtenissen welke jullie een beetje meer hoop kunnen geven zodat jullie de toekomst tegemoet kunnen zien, zeker wetend dat alles goed zal komen.

Er komt een tijd waar jullie plotseling en definitief getransformeerd zullen worden tot een hoger bewust wezen, jullie zullen worden geassisteerd door hogere wezens en dit zal allemaal op het juiste goddelijke tijdstip gebeuren. Het pad van spirituele evolutie kan niet slechts een intellectuele oefening zijn; alleen door rechtstreeks ervaring op te doen komen jullie verder. Er is een scherpzinnig onderscheidingsvermogen nodig om te begrijpen dat jullie niet alleen zijn en dat jullie gidsen en engelen jullie de hele tijd hebben geholpen om jullie uit de duisternis te trekken en in het licht te brengen.
De intense energieën verhitten de zaken, hetgeen ervoor zorgt dat alles rondom jullie verandert en vervormt, hetgeen gedeeltelijk wordt veroorzaakt door de op exponentieel hogere niveaus steeds toenemende bewustwording van de mensheid. Alles wat verdeelt zal oplossen, slechts datgene achterlatend wat in balans is met waarheid en liefde, hetgeen jullie in staat stelt jezelf overal en in alle dingen te zien. Jullie hebben zonder aarzelen je mouwen opgestroopt en zijn rechtstreeks in de moeilijke taak van het overwinnen van dualiteit en afgescheidenheid gedoken. We achten jullie zeer hoog vanwege deze opoffering.

Er is veel dat healing nodig heft op jullie wereld; kunnen jullie de taak van healer, leraar, of verlichte meester aan? Door te groeien om meer van je potentieel uit te drukken help je evenwicht te creëren en ook het pad naar voren vrij en rustig te maken, waardoor het alle zielen mogelijk wordt gemaakt om op een heilzame manier vooruitgang te boeken. Er kan veel worden gewonnen door synchroniciteiten m.b.t. je gekozen pad op te merken, zo is het mogelijk heel subtiele tekens waar te nemen die de weg naar voren wijzen. Dit kan je eveneens ondersteunen tegen de acties van het duister, want wanneer je de tekens volgt kun je voor je veiligheid altijd op de juiste plaats of in de juiste situatie zijn, ook door meer afgestemd te zijn met de levensstroom die je helpt het Christusbewustzijnsrooster rond de Aarde te energetiseren/stabiliseren.

Geniet op een nieuwe creatieve en intelligente manier van die dingen, die anders banaal en gewoon lijken, vind daarbij schoonheid en Liefde waar je dacht dat die er niet was; dit kan een gevoel van vrede met iedereen om je heen geven. Wees echter selectief omtrent waarop je je focust, aangezien je meer van hetzelfde kunt aantrekken en zo voort.

Velen lijden als het ware aan een cognitieve dissonantie en vinden het moeilijk nieuwe concepten en ideeën te aanvaarden buiten wat ze kennen. De binnenkomende energieën beïnvloeden echter iedereen, in zoverre dat ze van binnen een zelf-aangestuurde metamorfose ondergaan. De verleiding van het derde dimensionele vechten of vluchten duurde zo lang vanwege de aanwezigheid van lagere frequenties die nu beginnen terug te wijken, en daardoor zul je een geëxalteerder en edeler vorm aannemen; en beginnen te vermoeden en in te schatten wie en wat je werkelijk bent. Tevens zul je hiermee in een nieuwgevonden ‘drive’ en een emotionele passie  voor het leven komen.

Er doen vele geruchten en wilde complottheorieën de ronde die ons zorg inboezemen, die gevoelens van vrees en schrik kunnen oproepen bij degenen die zich niet bewust zijn van de waarheid, dat we uit Licht en Liefde bestaan. Wees ervan verzekerd dat ieder dreigend gevaar voor jullie voortdurend wordt verminderd en geminimaliseerd omdat we jullie zonnestelsel op iedere vijandige buitenaardse groep controleren. Volg hierbij je eigen innerlijke leiding van je ziel aangezien je hart de waarheid kent; door dit te doen bereik je wetendheid. Er is hier nog maar weinig over gesproken, maar het SterrenVolk heeft vroeger met bijna iedere natie contact gelegd. 

Jullie planeet wordt bestookt met energieën van hoge frequentie die bewegingen richting financieel evenwicht stimuleren, dus iedereen zal een eerlijk deel ontvangen. De kracht van de Liefde kan ieder obstakel neerhalen en jullie zullen je als één menselijke familie herenigen. Dit is een tijd van drukverhoging, maar wanneer je aan de overkant bovenkomt, zal je een enorm gegroeid wezen zijn, luchtig en vrij. Wij volgen dit mondiale ontwakingsproces en kunnen alleen assisteren zover jullie vrije wil dat toelaat.

Jullie wensen en doelen zullen een verre droom blijven, tenzij jullie je open stellen om meer risico te nemen en nieuwe ideeën te onderzoeken. Jullie zijn allen meesters die de wereld van dualiteit te boven kunnen komen en jullie grootste dromen waar kunnen maken. Er zijn er die jullie zienswijze  zullen bespotten, maar jullie zullen vele anderen tegenkomen die jullie visie delen.

Wanneer jullie de toppen hebben bereikt van alles wat jullie wensen, is er een dieper inzicht nodig om te kunnen zien dat jullie nog verder kunnen en nog meer kunnen bereiken dan wat jullie op dit moment kunnen visualiseren. Terwijl jullie voortgaan naar hogere niveaus van bewustzijn, zullen jullie alsmaar vastberadener worden om door te zetten. Wanneer jullie omhoog kijken naar de lucht zouden jullie onze Moederschepen kunnen zien, vermomd als wolken, maar weet dat we Allen Eén zijn, jullie met ons en wij met jullie.  

Vasthouden aan dualiteit en afgescheidenheid geniet voor hen die in het bewustzijn van de derde dimensie vast zitten de voorkeur en resulteert alleen maar in meer van hetzelfde in je leven. Jij, de Jongere broeder kunt dit oplossen en transmuteren door uit te vliegen richting die oneindigheid van eenheid, wat de ware aard van vrijheid is. Het duister hoopt jullie in beperkt bewustzijn te houden door jullie een marginale maar zeer beperkte speelruimte te geven om jullie op die manier te kunnen blijven beheersen.

Jullie zullen beloond worden voor het werk dat jullie doen in dienst van het Licht, en weet dat je een spiritueel wezen bent dat in de hoogste waarheid nooit de liefhebbende omarming van God verlaten heeft. Zonodig kunnen we naar beneden reiken en jullie van het vaartuig Aarde lichten om jullie van iedere calamiteit te redden, maar nog belangrijker, een redding laat zien hoe iedereen in een netwerkmet elkaar verweven is in een tapijt van Eenheid. Ieder leven is een kwetsbaar, kostbaar geschenk en degenen die het verliezen van levens veroorzaken zullen een karmische prijs moeten betalen, er is echter altijd de kans op vergeving.

Als de zaken die onze landingen vertragen eenmaal uit de weg zijn geruimd, zullen we een fantastische tijd beleven en uitgebreid kennis met elkaar maken. Jullie zijn allemaal leden van de familie van het Licht, toch zullen we op een bepaald moment jullie, nadat we al het mogelijke hebben gegeven, weer verlaten en zullen jullie weer alleen zijn op jullie vaartuig, de Aarde. Jullie zullen de volledige verantwoordelijkheid voor jullie Aarde moeten nemen en om moeten gaan met de Natuurlijke Wetten. Alle wegen leiden er uiteindelijk toe dat jullie volledig Bewuste, Geascendeerde Wezens van Licht worden.

We voeren de onderhandelingen op zodat de rijkdom en overvloed die zijn achtergehouden heel binnenkort vrij zullen komen, waardoor iedereen een vreugdevol en welvarend leven kan leiden. Nu is het een soort van wijdverspreide gekte; dat er genoeg is voor iedereen terwijl sommigen lijden doordat ze zo weinig hebben; de 'Bron' neemt bijna nooit directe maatregelen, maar wanneer dat gebeurt zullen jullie leiders geschokt en verrast zijn.

De duistere cabal is aan de verliezende hand omdat de recente aanval in Parijs gefaald heeft m.b.t het neerslachtig maken van de geesten omdat de mensen ervoor gekozen hebben om samen te komen in een overvloed aan liefde en steun voor de slachtoffers. Het licht is onverbiddelijk op haar tocht voorwaarts en daarmee samen komt een langzaam naderende 'disclosure'. Deze duistere schreeuwlelijkerds zullen ineenkrimpen aangezien het Licht in kracht toeneemt. Ik ben SaLuSa van Sirius en jullie moeten weten dat jullie Aarde een levend wezen is en dat jullie meer zijn dan de lichamen die jullie zien.

Dank je SaLuSa.

Phil LightBody.

Original webpage: Light Love & Grace
Vert. Marja/Rob
1 comment:

  1. In my consideration, the #1 Bitcoin exchange service is Coinbase.

    ReplyDelete

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give PeaceI Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE


esoteeric IISUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song
SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014
richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEVRevolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.
www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview