fol





Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Thursday, May 22, 2014

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! "ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!"

Feacturing Aileen Garoutte



This blog (UFOexperiences) has been created to inform the public about the UFO subject. It also contains peripheral phenomena. Created by Aileen Garoutte, previously Director of The UFO Contact Center International.









Μεταφράστε και διασκορπίστε το μήνυμα αυτό.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός που διαμοίρασε το μεταφρασμένο αυτό μήνυμα, και θα πρέπει να παραμείνει ανώνυμος. Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα κάνετε με το μήνυμα αυτό!

Όλοι σας επιθυμείτε να έχετε ελεύθερη βούληση και να είσαστε ευτυχισμένοι. Τα έχουμε δει τα χαρίσματα αυτά και τώρα τα μπορούμε. Η ελεύθερή σας  βούληση έγκειται στη γνώση που έχετε για την ίδια σας τη δύναμη. Η ευτυχία σας έγκειται στην αγάπη που δίνετε και δέχεστε.

Όπως όλες οι ευφυείς φυλές σε τούτο το στάδιο της προόδου τους, αισθάνεστε απομονωμένοι επάνω στον πλανήτη σας. Η εντύπωση αυτή  σας κάνει να είσαστε σίγουροι για το πεπρωμένο σας. Παρόλα αυτά, είσαστε στο χείλος μεγάλων αναστατώσεων για τις οποίες  πολλοί λίγοι γνωρίζουν.

Δεν είναι στις αρμοδιότητές μας ν’ αλλάξουμε το μέλλον σας δίχως να το επιλέξετε εσείς. Θεωρήστε το μήνυμα αυτό ως παγκόσμιο δημοψήφισμα!  Και την απάντησή σας σαν το ψηφοδέλτιο!

Ποιοι είμαστε?

Κανένας από τους επιστήμονες και τους θρησκευτικούς σας εκπροσώπους δε μιλάει ομόφωνα για τα ανεξήγητα ουράνια φαινόμενα που μαρτυρεί η ανθρωπότητα εδώ και χιλιετίες. Για να μάθει κανείς την αλήθεια, θα πρέπει να την αντικρύσει δίχως τα φίλτρα των αντιλήψεών του, όσο σεβαστά και αν είναι αυτά.


Ένας αυξανόμενος αριθμός ανώνυμων ερευνητών σας διερευνά νέα μονοπάτια γνώσης, πλησιάζοντας πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Οι πολιτισμοί σας σήμερα πλημμυρίζουν από έναν ωκεανό πληροφοριών από τις οποίες μονάχα ένα πολύ μικρό τμήμα, το λιγότερο ενοχλητικό, είναι αυτό που διαμοιράζεται και γίνεται αισθητό.

Όσα στην ιστορία σας φάνταζαν γελοία και απίθανα, συχνά απέγιναν δυνατά και πραγματοποιήθηκαν αργότερα, ειδικά τα τελευταία πενήντα χρόνια. Προσοχή, γιατί το μέλλον θα έχει πολύ περισσότερες εκπλήξεις. Θ’ ανακαλύψετε τα χειρότερα μαζί με τα καλύτερα.

Όπως και δισεκατομμύρια άλλοι στο γαλαξία αυτό, είμαστε συνειδητά πλάσματα που κάποιοι αποκαλούν «εξωγήινοι»,  παρότι είναι δυσδιάκριτη η πραγματικότητα αυτή.

Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ μας, πέρα από τις εμπειρίες συγκεκριμένων σταδίων εξέλιξης. Όπως και σε οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη δομή, υπάρχει ιεραρχία στις εσωτερικές μας σχέσεις. Η δική μας βασίζεται πάνω στη σοφία διαφόρων φυλών. Με την έγκριση αυτής της ιεραρχίας, απευθυνόμαστε προς τα σας.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς, είμαστε και εμείς στην αναζήτηση του Υπέρτατου Πλάσματος. Συνεπώς δεν είμαστε θεοί ούτε και ημίθεοι, αλλά ουσιαστικά ισάξιοί σας μέσα στην Κοσμική Αδελφότητα. 
Η φυσική μας παρουσία διαφέρει κάπως από τη δική σας, ως επί το πλείστον όμως έχουμε ανθρωποειδή μορφή. Η ύπαρξή μας είναι μια πραγματικότητα που η πλειοψηφία από εσάς ακόμα δεν την αντιλαμβάνεται.  Δεν είμαστε άγναντες παρουσίες, αλλά συνειδητότητες όπως ακριβώς και εσείς.  Αποτυγχάνετε να μας αντιληφτείτε, γιατί τον πιο πολύ καιρό παραμένουμε αόρατοι στις αισθήσεις και στα όργανα μέτρησής σας.

Θέλουμε να γεμίσουμε το κενό ετούτο στη στιγμή αυτή της ιστορίας. Πήραμε αυτή τη συλλογική απόφαση, αλλά δεν αρκεί.Χρειαζόμαστε και τη δική σας. Μέσω του μηνύματος αυτού, αποφασίζετε και εσείς! Εσύ προσωπικά.

Δεν έχουμε κανέναν άνθρωπο για αντιπρόσωπό μας επάνω στη Γη που θα μπορούσε να κατευθύνει τις αποφάσεις σας. 
Γιατί είμαστε αόρατοι;

Σε συγκεκριμένα στάδια της εξέλιξης, οι κοσμικές ‘ανθρωπότητες’ ανακαλύπτουν νέες επιστημονικές μορφές πέρα από τον προφανή έλεγχο της ύλης.  Η συγκροτημένη από-ϋλοποίηση και υλοποίηση αποτελούν τμήμα αυτών.  Αυτό το έχουν πετύχει κάποια λίγα εργαστήρια της ανθρωπότητας, σε στενή συνεργασία με άλλα ‘εξωγήινα’ πλάσματα διακινδυνεύοντας παράτολμα, και είναι κάτι που έχει επίτηδες παραμείνει κρυφό από ορισμένους αντιπροσώπους σας.  Πέρα από τα αιθερικά και τα διαστημικά αντικείμενα, ή φαινόμενα για τα οποία ξέρει η επιστημονική σας κοινότητα, και που εσείς αποκαλείτε ΑΤΙΑ, υπάρχουν στην πραγματικότητα κατασκευασμένα πολυδιάστατα διαστημόπλοια, που ενσωματώνουν αυτές τις δυνατότητες.

Αρκετοί άνθρωποι έχουνε δει, ακούσει, ψηλαφίσει ή έχουν έρθει σε φυσική επαφή με τέτοια σκάφη, κάποια από τα οποία ανήκουν στις απόκρυφες δυνάμεις που σας ‘κυβερνάνε’. Η σπανιότητα των παρατηρήσεών σας οφείλεται στα διακεκριμένα προτερήματα που παρέχει στα σκάφη αυτά η αποϋλοποιημένη κατάστασή τους.

Δίχως να μπορείτε να τα δείτε από μόνοι σας, δε μπορείτε και να πιστέψετε στην ύπαρξή τους. Το καταλαβαίνουμε αυτό πλήρως.

Η πλειονότητα αυτών των παρατηρήσεων είναι ατομική ώστε να αγγίξει την ψυχή και όχι ν’ αλλάξει οποιοδήποτε οργανωμένο σύστημα. Αυτό γίνεται εσκεμμένα από τις φυλές που σας περιτριγυρίζουν, αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους και αποτελέσματα.

Για τα αρνητικά πολυδιάστατα όντα που λαμβάνουν μέρος στην εξάσκηση της εξουσίας υπό τη σκιά της ανθρώπινης ολιγαρχίας, η διακριτικότητά τους παρακινείται από τη θέλησή τους να κρατήσουν την ύπαρξη και την κυριαρχία τους άγνωστες. Για εμάς, η διακριτικότητά μας παρακινείται από το σεβασμό προς την ανθρώπινη ελεύθερη βούληση με την οποία ο κόσμος μπορεί να διαχειρίζεται τα ζητήματά του, έτσι ώστε να μπορεί από μόνος του να φτάσει στην τεχνική και πνευματική του ωρίμανση. Η είσοδος της ανθρωπότητας στην οικογένεια των γαλαξιακών πολιτισμών είναι κάτι που αναμένεται πάρα πολύ.

Μπορούμε να εμφανιστούμε μέρα μεσημέρι και να σας βοηθήσουμε να την πετύχετε την ενότητα αυτή. Δεν το κάναμε έως τώρα γιατί ήσασταν πάρα πολλοί λίγοι αυτοί που πραγματικά το θέλετε, είτε λόγω άγνοιας, αδιαφορίας ή φόβου, και επειδή αυτό δε δικαιολογούνταν λόγω ανάγκης βάση των συνθηκών.  Πολλοί από εκείνους που μελετάνε τις εμφανίσεις μας μετράνε φώτα στο νυχτερινό ουρανό και δε διαφωτίζουν το δρόμο. Συχνά νομίζουν ότι πρόκειται για αντικείμενα, τη στιγμή που αφορούν συνειδητά όντα.

Ποιοί είσαστε εσείς;
Είσαστε οι απόγονοι πολλών παραδόσεων που μέσα στο χρόνο εμπλουτίσατε αμοιβαία με τις συνεισφορές σας ο ένας τον άλλον. Το ίδιο ισχύει για τις φυλές στην επιφάνεια της Γης. Σκοπός σας είναι να ενωθείτε βάση αυτής σας της καταγωγής και να πετύχετε ένα κοινό όραμα. Η εμφάνιση των πολιτισμών σας φαίνεται να σας κρατάει διαχωρισμένους γιατί κατά βάθος την υποκαθιστάτε. Το φαίνεστε έχει γίνει πλέον σημαντικότερο από την ουσία της φευγαλέας σας φύσης.  Για τις ισχύουσες δυνάμεις, η επικράτηση του φαίνεστε αναπαριστά τον προμαχώνα απέναντι σε κάθε μορφή κινδύνου.

Καλείστε να υπερβείτε το φαίνεστε, διατηρώντας ακόμα το σεβασμό για τον πλούτο και την ομορφιά του. Η κατανόηση της συνείδησης του φαίνεστε μας κάνει να αγαπάμε τον άνθρωπο και τη διαφορετικότητά του. Ειρήνη δε σημαίνει να μην κάνετε πολέμους, αλλά συνίσταται από το να απογίνετε αυτό που πραγματικά είσαστε: η ίδια Αδελφότητα.

Για να το καταλάβετε αυτό, ο αριθμός των λύσεων που μπορείτε να δώσετε μειώνεται. Μία από αυτές είναι η επαφή με μια άλλη φυλή, κάτι που θα σας αντικατόπτριζε την εικόνα του τι πραγματικά είσαστε.

Σε τι κατάσταση είσαστε;

Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, οι παρεμβάσεις μας είχανε πάντοτε πολύ μικρή επιρροή επάνω στη δυνατότητά σας να παίρνετε συλλογικές και ατομικές αποφάσεις για το ίδιο σας το μέλλον. Πράτταμε έτσι λόγω της γνώσης που έχουμε για τους βαθύτερους ψυχολογικούς σας μηχανισμούς. 

Φτάσαμε στο συμπέρασμα πως η ελευθερία είναι κάτι που χτίζεται καθημερινά, καθώς το ον αποκτάει επίγνωση του εαυτού και του περιβάλλοντός του, αποβάλλοντας προοδευτικά εξαναγκασμούς και αδράνειες, από οπουδήποτε και αν προέρχονται αυτά. Παρά τις άπειρες, γενναίες και θαρραλέες ανθρώπινες συνειδήσεις, η αδράνειες αυτές διατηρούνται τεχνητά προς όφελος της αυξανόμενης κεντροποιημένης δύναμης. Μέχρι πρόσφατα, η ανθρωπότητα ζούσε κάτω από έναν ικανοποιητικό βαθμό ελέγχου στις αποφάσεις της. Όμως χάνει ολοένα και περισσότερο τον έλεγχο της ίδιας της της τύχης λόγω της αυξανόμενης χρήσης της προηγμένης τεχνολογίας, η οποία έχει ανεπανόρθωτες επιπτώσεις επάνω στα γήινα και ανθρώπινα οικοσυστήματα.  Χάνετε αργά και εγγυημένα την καταπληκτική σας δυνατότητα να κάνετε τη ζωή αρεστή. Η ανθεκτικότητά σας θα μειωθεί τεχνητά, και ανεξάρτητα από τη θέλησή σας. Υπάρχουν τεχνολογίες τέτοιες που επηρεάζουν τόσο το σώμα όσο και το νου σας. Και τα σχέδια αυτά είναι καθ’ οδόν.

Αυτό μπορεί να αλλάξει εφόσον κρατάτε μέσα σας τη δημιουργική αυτή δύναμη, παρότι αυτή μπορεί να συγκατοικεί με τις σκοτεινές προθέσεις των πιθανών σας κυβερνώντων. Γι’ αυτό και παραμένουμε αθέατοι. Η ατομική αυτή σας δύναμη είναι καταδικασμένη να χαθεί εάν δεν υπάρξει μια μεγάλη συλλογική αντίδραση. Έρχεται η περίοδος της αρπαγής, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.  

Θα πρέπει όμως να περιμένετε την τελευταία στιγμή για να βρείτε λύσεις; Μήπως να προνοήσετε ή να πονέσετε;

Δε σταματήσατε ποτέ μέσα στην ιστορία σας να σημαδεύεστε από απροσδόκητες συναντήσεις κατά τις οποίες  θα έπρεπε ο κόσμος να γνωρίσει ο ένας τον άλλον μέσα από καταστάσεις συχνά συγκρουόμενες.  Οι κατακτήσεις συνέβαιναν σχεδόν πάντοτε με βλάβη των άλλων. Η Γη πλέον έχει γίνει ένα χωριό όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά οι συγκρούσεις ακόμα επιμένουν και οι όλων των ειδών απειλές χειροτερεύουν σε διάρκεια και ένταση.

Παρότι υπάρχετε ως ατομικά Ανθρώπινα όντα, δεν έχετε εντούτοις τη δυναμική των ικανοτήτων σας για να μπορείτε να τις εξασκήσετε με αξιοπρέπεια. Αυτό αφορά την πλειοψηφία σας για λόγους κυρίως γεωπολιτικούς.

Είσαστε δισεκατομμύρια. Η εκπαίδευση όμως των παιδιών σας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε, μαζί με τις συνθήκες απείρων ζώων και φυτών,  βρίσκονται εντούτοις υπό το δείκτη ενός μικρού αριθμού αντιπροσώπων σας στην πολιτική, την οικονομία, το στρατό και τη θρησκεία.

Οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας έχουν διαμορφωθεί βάση φατριαστικών ενδιαφερόντων ώστε να σας μετατρέψουν σε σκλάβους, κάνοντάς σας την ίδια στιγμή να αισθάνεστε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της μοίρας σας, κάτι που στην ουσία είναι αλήθεια. 

Όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας ευχής και ενός γεγονότος όταν είναι άγνωστοι οι πραγματικοί κανόνες του παιχνιδιού που παίζεται.  Τη φορά αυτή δεν είσαστε εσείς οι νικητές.  Η προϊδεασμένη πληροφόρηση αποτελεί χιλιετή στρατηγική για τα ανθρώπινα όντα. Η εισαγωγή ιδεών, συναισθημάτων ή οργανισμών που δε σας ανήκουν μέσω εξειδικευμένων τεχνολογιών, είναι μια ακόμα παλαιότερη στρατηγική.

Κινδυνεύουν να καθυποταχτούν καταπληκτικές ευκαιρίες προόδου και απειλούνται με καταστροφή. Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες αυτές υπάρχουν τώρα. Παρόλα αυτά, αντιλαμβάνεστε μονάχα όσα σας δείχνουν. Έχει προγραμματιστεί το τέλος των φυσικών σας πόρων τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα συλλογικά μακροπρόθεσμο πρόγραμμα στα σκαριά.

Οι μηχανισμοί εξάντλησης των οικοσυστημάτων έχουν ξεφύγει των ανεπανόρθωτων ορίων. Η σπανιότητα των πόρων και η άδικη διασπορά τους – πόροι που θα ακριβαίνουν ολοένα και περισσότερο – θα προκαλέσουν αδελφοκτονίες σε μεγάλη κλίμακα, καθώς και μέσα στην καρδιά των πόλεων και της υπαίθρου σας.

Το μίσος μεγαλώνει, μεγαλώνει όμως και η αγάπη. Αυτή σας δίνει τη σιγουριά στη δυνατότητά σας να βρείτε λύσεις. Όμως δεν επαρκεί η κρίσιμη μάζα και ενορχηστρώνεται με πανουργία σαμποτάζ.

Οι ανθρώπινες συμπεριφορές, που διαμορφώθηκαν βάση παλαιών συνηθειών και εκπαίδευσης, έχουν μέσα τους τόση αδράνεια που η προοπτική αυτή σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Εμπιστεύεστε τα προβλήματα αυτά σε αντιπροσώπους, των οποίων οι συνειδήσεις για το κοινό καλό σβήνουν αργά μπροστά στα ενδιαφέροντα των εταιρειών με τα προβλήματα αυτά. Αυτές πάντοτε συζητούν επάνω στο φαίνεστε, και σπάνια για την ουσία.

Και ακριβώς τη στιγμή της πράξης, συσσωρεύονται καθυστερήσεις σε σημείο που πρέπει να παραδοθείτε αντί για να επιλέξετε. Αυτός είναι ο λόγος που, περισσότερο από ποτέ στην ιστορία σας, οι αποφάσεις σας του σήμερα θα κατευθύνουν και θα επηρεάζουν κατά πολύ τη διαβίωσή σας του αύριο. Τι θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει εκ βάθρων την αδράνεια αυτή που συναντάται σε όλους τους πολιτισμούς;  Από πού θα μπορούσε να έρθει μια συλλογική και ενοποιός επίγνωση, που θα σταματούσε αυτό το τυφλό χίμηγμα προς τα μπρος;

Οι φυλές, οι πληθυσμοί και τα ανθρώπινα έθνη πάντοτε συναντιόντουσαν και επηρεάζονταν μεταξύ τους. Μπροστά στις απειλές που βαραίνουν την ανθρώπινη οικογένεια, ίσως να είναι καιρός να υπάρξει μια μεγαλύτερη αλληλεπίδραση. Επίκειται να εμφανιστεί ένα μεγάλο παλιρροιακό κύμα. Αναμιγνύει πολύ θετικές, αλλά και πολύ αρνητικές αντιλήψεις.

Ποιοι είναι οιτρίτοι’;

Υπάρχουν δύο τρόποι να αποκαταστήσετε κοσμική επικοινωνία με έναν άλλο πολιτισμό: μέσω υπαρχόντων αντιπροσώπων ή απευθείας με άτομα και δίχως διακρίσεις. Ο πρώτος τρόπος συνεπάγεται μάχες ενδιαφερόντων, ενώ ο δεύτερος φέρνει επίγνωση.

Ο πρώτος τρόπος επελέγη από μια ομάδα φυλών που αποσκοπούσαν στο να κρατήσουν την ανθρωπότητα σκλαβωμένη, ελέγχοντας έτσι τους πόρους της Γης, το γενετικό υλικό και τη συναισθηματική ενέργεια των ανθρώπων. Ο δεύτερος τρόπος επελέγη από μια ομάδα φυλών σύμμαχες στο σκοπό της υπηρεσίας του Πνεύματος. Από την πλευρά μας έχουμε συστρατευτεί με τον αμερόληπτο αυτό σκοπό και συστηθήκαμε πριν από λίγα χρόνια σε αντιπροσώπους ανθρώπων της δύναμης που αρνήθηκαν το χέρι βοηθείας μας, προφασιζόμενοι ασύμβατα ενδιαφέροντα προς το στρατηγικό τους όραμα. Γι’ αυτό  σήμερα θα πρέπει τα άτομα να επιλέξουν μόνα τους δίχως να επηρεάζονται από αντιπροσώπους. Αυτό που προτείναμε στο παρελθόν σε εκείνους που πιστέψαμε ότι είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην ευτυχία σας, σας το προτείνουμε τώρα σε …σας! Οι περισσότεροι από εσάς αγνοείτε το γεγονός ότι στην άσκηση αυτών των κεντροποιημένων δυνάμεων πήραν μέρος μη ανθρώπινα όντα, που λόγω αυτών ούτε τις υποπτευτήκατε αλλά και ούτε τις νιώσατε. Είναι τόσο αληθές αυτό που έχουν σχεδόν έντεχνα πάρει τον έλεγχο. Δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα μέσα στο υλικό σας πεδίο, και αυτό είναι ακριβώς που τους κάνει τρομερά επιτυχείς και τρομακτικούς στο κοντινό σας μέλλον. Παρόλα αυτά, να ξέρετε ότι ένας μεγάλος αριθμός αντιπροσώπων σας παλεύει με τον κίνδυνο αυτό! Να ξέρετε πως όλες οι απαγωγές δεν είναι εναντίων σας. Είναι δύσκολο ν’ αναγνωρίσετε την αλήθεια! Πώς θα μπορούσατε κάτω από τις συνθήκες αυτές να εξασκήσετε την ελεύθερή σας βούληση, όταν την χειραγωγούν τόσο πολύ; Τι μπορείτε αληθινά να κάνετε ελεύθερα;

Η ειρήνη και η ενότητα του κόσμου σας θα ήταν ένα πρώτο βήμα προς την αρμονία με πολιτισμούς άλλους από τους δικούς σας.

Αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία αυτοί που σας χειραγωγούν παρασκηνιακά, γιατί διαιρώντας σας, αυτοί βασιλεύουν! Και επίσης βασιλεύουν κι επάνω από αυτούς που σας κυβερνούν. Η δύναμή τους έρχεται από την ικανότητα που έχουν να ενσταλάζουν καχυποψία και φόβο μέσα σας. Αυτό βλάπτει σε μεγάλο βαθμό και την ίδια την κοσμική σας φύση.

Το μήνυμα αυτό δε θα είχε κανένα νόημα εάν δεν έφτανε στο ζενίθ της η κηδεμονία αυτών των χειραγωγών, και εάν τα παραπλανητικά και δολοφονικά τους σχέδια δεν ήταν να υλοποιηθούν σε λίγα χρόνια από τώρα. Οι προθεσμίες τους είναι κοντά και η ανθρωπότητα θα υπομείνει ανήκουστη τυραννία για τους επόμενους δέκα κύκλους.

Για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας απέναντι στην απρόσωπη αυτή θηριωδία, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον τόση πληροφόρηση όση χρειάζεται, η οποία να οδηγεί σε λύση.

Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους, έτσι υπάρχει αντίσταση και μεταξύ αυτών των δεσποζουσών φυλών. Και εδώ, δεν αρκεί η εμφάνιση για να ξεχωρίσεις τον κυρίαρχο από το σύμμαχο. Με την παρούσα ψυχική σας κατάσταση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους ξεχωρίσετε. Μαζί με τη διαίσθησή σας, θα χρειαστείτε και εκπαίδευση όταν θα έρθει η ώρα. Έχοντας επίγνωση της ανεκτίμητης αξίας της ελεύθερης βούλησης, σας καλούμε σε μια εναλλακτική.  

Τι μπορούμε να προσφέρουμε;

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια περισσότερο ολιστική εικόνα του σύμπαντος και της ζωής, των εποικοδομητικών αλληλεπιδράσεων, την εμπειρία των δίκαιων και αδελφικών σχέσεων, την απελευθέρωση της τεχνικής γνώσης, την εξάλειψη του πόνου, την ελεγχόμενη άσκηση ατομικής δύναμης, την πρόσβαση σε νέες μορφές ενέργειας και τέλος, μια καλύτερη κατανόηση της συνειδητότητας. Δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να υπερβείτε τους ατομικούς και συλλογικούς σας φόβους, ή να σας φέρουμε νόμους τους οποίους δεν έχετε επιλέξει. Δουλέψτε επάνω στους εαυτούς σας, με ατομική και συλλογική προσπάθεια για να χτίσετε τον κόσμο που επιθυμείτε, και για να φέρετε το πνεύμα της αναζήτησης σε νέους ουρανούς.

Τι έχουμε να πάρουμε εμείς; 
Εφόσον αποφασίσετε να υπάρξει μια τέτοια επαφή, θα αγαλλιάσουμε από την εξασφάλιση της αδελφικής ισορροπίας σε τούτη τη μεριά του σύμπαντος, από τις καρποφόρες διπλωματικές συναλλαγές, και την έντονη Ευτυχία ξέροντας ότι είσαστε ενωμένοι για να πραγματοποιήσετε αυτά που μπορείτε. Η αίσθηση της Ευτυχίας αναζητείται διακαώς μέσα στο σύμπαν, γιατί η ενέργειά της είναι άγια.

Ποιό είναι το ερώτημα που σας θέτουμε;

"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ;"

Πώς μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση αυτή;

Η αλήθεια της ψυχής μπορεί να διαβαστεί τηλεπαθητικά. Δε χρειάζεται παρά να κάνετε την ερώτηση αυτή στον εαυτό σας και να δώσετε όσο πιο καθαρά γίνεται την απάντησή σας, μόνοι σας ή μέσω ομάδας, όπως το επιθυμείτε. Είτε είσαστε στην καρδιά μιας πόλης ή στη μέση της ερήμου, αυτό δεν επηρεάζει την αποδοτικότητα της απάντησής σας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ ΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ! Κάντε το σα να μιλούσατε στον εαυτό σας, αλλά σκεφτόμενοι το μήνυμα.

Η ερώτηση αυτή είναι παγκόσμια και αυτές οι απλές και λίγες λέξεις, με το νόημά τους, έχουν πανίσχυρη σημασία. Μη διστάσετε στην πορεία. Γι’ αυτό θα πρέπει να τη σκεφτείτε ήρεμα, και με πλήρη συνειδητότητα. Για να μπορέσει να συσχετισθεί απόλυτα η απάντησή σας στο ερώτημα, συνίσταται να απαντήσετε ευθύς αφού ξαναδιαβάσετε το μήνυμα αυτό.

Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Πάρτε μιαν ανάσα και αφήστε όλη τη δύναμη της ίδιας σας της ελεύθερης βούλησης να σας  διαπεράσει. Νιώστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είστε! Τα προβλήματα που τυχόν έχετε σας αποδυναμώνουν. Ξεχάστε τα για λίγο και γίνετε οι εαυτοί σας. Νιώστε τη δύναμη που αναβλύζει από μέσα σας. Έχετε τον έλεγχο των εαυτών σας!

Μια απλή σκέψη, μια απλή απάντηση θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά το κοντυνό σας μέλλον, προς τη μία, όπως και προς την άλλη κατεύθυνση.

Η ατομική σας απόφαση στο ερώτημα προς τον εσώτερό σας εαυτό για το αν θέλετε να εμφανιστούμε στο υλικό σας πεδίο μέρα μεσημέρι, είναι πολύτιμη και ουσιώδης για εμάς.

Παρότι μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που σας ταιριάζει, σας λέμε ότι οι τελετές είναι ουσιαστικά άχρηστες. Η ειλικρινής επιθυμία παρμένη με την καρδιά και τη θέλησή σας, θα γίνεται πάντοτε ακουστή από εμάς που μας τις στέλνετε. Από τον ίδιο τον ιδιωτικό σας θάλαμο ψηφοφορίας της κρυφής σας θέλησης, καθορίζετε το μέλλον σας.

Ποιός θα είναι ο μοχλός της επίτευξης; 
Η απόφαση αυτή θα πρέπει να παρθεί από τους περισσότερους από εσάς, παρότι μπορεί να νομίζετε ότι είσαστε μειονότητα. Το μήνυμα αυτό συνίσταται να διαμοιραστεί, σε κάθε οπτικοποιημένη μορφή, και σε όσες γλώσσες είναι δυνατόν, σ’ αυτούς τριγύρω σας, άσχετα με το αν φαίνεται αυτοί να αποδέχονται το νέο αυτό όραμα για το μέλλον.

Κάντε το χρησιμοποιώντας ήρεμο τόνο,  ή εμπαιγμό εάν αυτό σας βοηθάει. Μπορείτε ακόμα και να το περιγελάσετε ανοιχτά και δημόσια εάν αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα, μην είσαστε όμως αδιάφοροι γιατί θα έχετε τουλάχιστον εξασκήσει την ελεύθερή σας βούληση.

Ξεχάστε τους ψευδείς προφήτες και τις αντιλήψεις που σας διέδωσαν για εμάς.  Το αίτημα αυτό είναι ένα από τα πιο ενδόμυχα που θα μπορούσατε ποτέ να έχετε.

Η δική σας απόφαση, ως άτομο, είναι τόσο δικαίωμα όσο και υποχρέωσή σας!

Η παθητικότητα οδηγεί μονάχα στην απουσία ελευθερίας. Παρόμοια, η αναποφασιστικότητα ποτέ δεν έχει αποτέλεσμα. Εάν αληθινά θέλετε να προσκολληθείτε στις αντιλήψεις σας, κάτι που το καταλαβαίνουμε, τότε πείτε ΌΧΙ. Εάν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, μην πείτε ΝΑΙ από απλή περιέργεια. Δεν πρόκειται για παράσταση εδώ, πρόκειται για την αληθινή καθημερινή ζωή, ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! Και ζούμε!

Η ιστορία σας είναι γεμάτη από επεισόδια όπου αποφασισμένοι άντρες και γυναίκες μπόρεσαν να επηρεάσουν τη ροή των γεγονότων, παρότι ήσαν λίγοι. Όπως μπορεί ένας μικρός αριθμός να έχει την προσωρινή δύναμη επάνω στη Γη και να επηρεάζει το μέλλον της πλειοψηφίας, έτσι μπορεί και ένας μικρός αριθμός από εσάς να αλλάξει ριζικά τη μοίρα σας ως απάντηση στη σημαντικότητα που υπάρχει μπρος σε τόση αδράνεια και εμπόδια! Μπορείτε να διευκολύνετε τη γέννηση της Αδελφότητας μέσα στην ανθρωπότητα.

Ένας φιλόσοφός σας κάποτε είπε: «Δώστε μου ένα χέρι και θ’ ανυψώσω τη Γη». Ο διαμοιρασμός του μηνύματος αυτού μπορεί να είναι το χέρι αυτό της ενδυνάμωσης, εμείς θα είμαστε το υπομόχλιο των χρόνων του φωτός, και εσείς θα είσαστε οι μάστορες που θα …ανυψώσετε τη Γη ως επακόλουθο της παρουσίας μας.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας θετικής απόφασης;

Για εμάς, η άμεση συνέπεια μιας συλλογικής θετικής απόφασης θα είναι η υλοποίηση πολλών σκαφών στον ουρανό σας και επάνω στη Γη.

Για εσάς, το άμεσο αποτέλεσμα θα είναι η ραγδαία εγκατάλειψη πολλών βεβαιοτήτων και αντιλήψεών σας. Μια απλή αδιαμφισβήτητη οπτική επαφή θα μπορούσε να έχει τεράστιο αντίκτυπο για το μέλλον σας. Πάρα πολλή γνώση θ’ αλλάξει για πάντα. Οι οργανισμοί στις κοινωνίες σας θα εξυψωθούν εκ βαθέων για πάντα, σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων. Η δύναμη θα γίνει ατομική γιατί θα δείτε από μόνοι σας ότι ζούμε. Συγκεκριμένα, θα αλλάξετε την κλίμακα των εκτιμήσεών σας!

Το σημαντικότερο πράγμα για εμάς είναι πως η ανθρωπότητα θα συγκροτήσει μια κοινή οικογένεια μπρος σ’ αυτό το ‘άγνωστο’ που θα σας παρουσιάσουμε!

Και γρήγορα θα διαλυθεί και θα φύγει ο φόβος μέσα από τα σπίτια σας γιατί έμμεσα θα αναγκάσετε του ανεπιθύμητους, αυτούς που αποκαλούμε ‘οι τρίτοι’, να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν. Όλοι σας θα έχετε το ίδιο όνομα και θα μοιράζεστε ρίζες κοινές: Η ανθρωπότητα!

Αργότερα, θα μπορούν να είναι δυνατές οι ειρηνικές και έντιμες συναλλαγές εφόσον το θέλετε. Προς το παρόν, αυτός που πεινάει δε μπορεί να χαμογελάσει, και αυτός που φοβάται δε μπορεί να μας καλωσορίσει. Λυπόμαστε να βλέπουμε άνδρες, γυναίκες και παιδιά να υποφέρουν σε τέτοιο βαθμό μέσα στη σάρκα και την καρδιά τους, τη στιγμή που κουβαλάνε τόσο πολύ εσώτερο φως μέσα τους.

Το φως αυτό μπορεί να είναι το μέλλον σας. Οι σχέσεις μας μπορούν να προοδεύσουν.

Θα υπάρξουν διάφορα στάδια αρκετών χρόνων: επιδεικτική εμφάνιση των σκαφών μας, φυσική εμφάνιση μεταξύ ανθρώπινων όντων, συνεργασία επάνω στην τεχνική και πνευματική σας  εξέλιξη, και ανακάλυψη τμημάτων του γαλαξία.

Νέες επιλογές θα σας παρουσιάζονται κάθε φορά. Θ’ αποφασίζετε κατόπιν μόνοι σας εάν θα περνάτε σε νέα στάδια εφόσον τα θεωρείται απαραίτητα για την εξωτερική και εσωτερική σας ευημερία. Δε θα υπάρχει καμία μονόπλευρη παρέμβαση στις επιλογές σας. Και θα σας αφήσουμε, εφόσον συλλογικά θελήσετε να το κάνουμε.

Ανάλογα με την ταχύτητα που θα διαμοιραστεί το μήνυμα αυτό παντού στον κόσμο, θα χρειαστούν βδομάδες, ακόμα και μήνες πριν τη ‘μεγάλη εμφάνιση’, εάν αυτή είναι η απόφαση που θα πάρει η πλειοψηφία αυτών που χρησιμοποίησαν το δικαίωμά τους να διαλέξουν, και εάν το μήνυμα αυτό βρει απαραίτητη υποστήριξη.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των καθημερινών σας προσευχών προς τις οντότητες σε απόλυτη πνευματική φύση και της παρούσας απόφασης, είναι πολύ απλή: εμείς έχουμε την τεχνολογική κατάρτιση να υλοποιηθούμε!

Γιατί αυτό το ιστορικό δίλλημα; 
Ξέρουμε ότι οι ‘ξένοι’ θεωρούνται εχθροί εφόσον ενσαρκώνουν το ‘άγνωστο’. Σε πρώτη φάση, το συναίσθημα που θα προκαλέσει η εμφάνισή μας θα ενδυναμώσει τις σχέσεις μεταξύ σας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε εάν η άφιξή μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής σας επιλογής; Για τον απλό λόγο του ότι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα ήμασταν ήδη εκεί εδώ και πολύ καιρό στο επίπεδο της ύπαρξής σας! Το ότι ακόμα δεν είμαστε εκεί, είναι επειδή δεν πήρατε ρητά μια τέτοια απόφαση.

Ορισμένοι ανάμεσά σας ίσως να σκεφτούν ότι θέλουμε να σας κάνουμε να πιστεύετε σε μια σκόπιμη επιλογή σας που θα νομιμοποιεί την άφιξή μας, παρότι αυτό δεν είναι αληθές. Τι ενδιαφέρον θα είχαμε να σας προσφέρουμε ανοιχτά αυτά στα οποία ακόμα δεν έχετε πρόσβαση, προς όφελος των περισσοτέρων σας;

Πώς θα μπορούσατε να είσαστε σίγουροι ότι αυτή δεν είναι μια ακόμα επιδέξια μανούβρα των ‘τρίτων’ για να σκλαβώσουν ακόμη περισσότερο; Γιατί κανείς μάχεται πάντοτε καλύτερα απέναντι σε κάτι ταυτοποιημένο απ’ ό,τι το αντίθετο. Μήπως δεν αποτελεί η τρομοκρατία ένα χονδροειδές παράδειγμα από αυτά που σας διαβρώνουν;

Όπως και να’ ναι, είσαστε ο μόνος κριτής μέσα στην καρδιά και την ψυχή σας! Ό,τι και αν διαλέξετε, θα είναι σεβαστό! Στην απουσία ανθρώπινης αντιπροσώπευσης ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε δυνητικά να σας παραπλανήσει να κάνετε λάθος αγνοώντας τα πάντα για εμάς, όσο εκείνοι που σας χειραγωγούν δίχως τη συγκατάθεσή σας.

Στη θέση σας, η προληπτική αρχή που επικρατεί για τη μη ανακάλυψή μας δεν ισχύει πια. Είσαστε ήδη μέσα στο κουτί της Πανδώρας που έφτιαξαν ‘οι τρίτοι’ τριγύρω σας. Όποια απόφαση και να πάρετε θα πρέπει να βγείτε από μέσα του. Εμπρός στο δίλημμα αυτό, με τη μια άγνοια απέναντι στην άλλη, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας. Θέλετε να μας δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, ή απλά πιστεύετε σε αυτά που λένε οι φιλόσοφοί σας; Αυτό είναι το αληθινό ερώτημα!

Μετά από χιλιάδες χρόνια, μια μέρα, η επιλογή αυτή θα ήταν αναπόφευκτη: να διαλέξετε μεταξύ δύο αγνώστων.

Γιατί να διαμοιραστείτε μεταξύ σας ένα τέτοιο μήνυμα;

Μεταφράστε και διαμοιράστε το μήνυμα αυτό. Η πράξη αυτή θα επηρεάσει το μέλλον σας αμετάκλητα και από ιστορικής πλευράς σε κλίμακα χιλιετηρίδων, άλλως, θα αναβάλει μια νέα ευκαιρία επιλογής για αρκετά χρόνια αργότερα, τουλάχιστον για μια γενεά, εάν θα μπορέσει να επιζήσει.  

Η μη επιλογή σημαίνει υπονόμευση της επιλογής του άλλου κόσμου. Η μη πληροφόρηση των άλλων σημαίνει να παίρνεις το ρίσκο ενός αποτελέσματος άλλου από αυτό που περιμένεις. Η αδιαφορία σημαίνει παραίτηση από την ελεύθερη βούληση. Πρόκειται για το μέλλον σας. Αφορά την εξέλιξή σας.

Ενδέχεται η πρόσκληση αυτή να μη τύχει συλλογικής συναίνεσης, και αυτό λόγω έλλειψης πληροφόρησης, και να μη ληφθεί υπόψη. Παρόλα αυτά, κανενός η ατομική επιθυμία δεν πάει απαρατήρητη μέσα στο σύμπαν.

Φανταστείτε ότι ερχόμαστε αύριο. Χιλιάδες σκάφη. Ένα μοναδικό πολιτισμικό σοκ στη σημερινή ιστορία της ανθρωπότητας. Τότε θα είναι πολύ αργά για να μετανιώσετε που δεν κάνατε την επιλογή σας και δε διαμοιράσατε το μήνυμα γιατί η αποκάλυψη αυτή θα είναι αμετάκλητη. Επιμένουμε να μη βιαστείτε να την κάνετε, αλλά σκεφτείτε την! Και αποφασίστε!

Τα μεγάλα κανάλια δε θα ενδιαφερθούν ιδιαίτερα στο να διασπείρουν το μήνυμα αυτό. Γι’ αυτό είναι δικό σας το μέλημα αυτό, ως ανώνυμο εντούτοις εξαίρετο και σκεπτόμενο ον αγάπης, να το μοιράσεις.

Είσαστε ακόμα οι αρχιτέκτονες του ίδιου σας του πεπρωμένου…

"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ;"

 Translator: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas



“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give Peace



I Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE






esoteeric II



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song












SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014




richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEV



Revolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.








www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview