fol

Be of GREAT HEART our dear friends.

SO VERY MUCH HAS CHANGED …

SO VERY MUCH IS CHANGING …

SO VERY MUCH WILL CHANGE …

For it is written in the stars.

Are you not ALL ‘Children of the stars’? Did you not KNOW what you had decided and then came to Earth to put it into place?

The Federation o Light -- 16th August, 2014


to gain space


Labels

Thursday, March 6, 2014

Primul Eveniment Mondial de Contact Telepatic Februarie 16, 2014


Telepathy Live EventPrimul Eveniment Mondial de Contact Telepatic
Februarie 16, 2014Prolog: Acest eveniment este transcrierea Primului Eveniment Mondial de Contact Telepatic care a avut loc pe 16 Februarie, 2014. Procedura de intrare in contact cu fiinte extraterestre (“Tura de incercare”si “Ascultarea Atenta”) asa cum sunt ele descrise mai jos sunt baza pentru toate evenimentele de contact viitoare si pot fi folosite pentru contacte telepatice individuale in afara acestor evenimente.

Buna si un calduros bun venit tuturor acelora dintre voi care ati decis sa participati la acest foarte incitant eneviment major, realizat la nivel mondial!

Adresez de asemenea multe multumiri acelora care participa in ciuda marilor diferente de fus orar!

De ce este acest eveniment atat de important?

El este important, deoarece urmeaza ca noi, participantii din intreaga lume, sa experimentam primul nostru contact constient cu civilizatii extraterestre benefice!

Aceasta inseamna ca fiecare participant la evenimentul de astazi va putea avea oportunitatea de a comunica telepatic cu unul dintre prietenii nostri cosmici – daca el sau ea doreste in mod explicit aceasta.

Prietenii nostri cosmici au venit aici astazi sa ni se alature, plini de bucurie, pentru a-si intinde mainile spre noi, si prin urmare pentru a face inca un pas mai aproape de noi.

La ce ne putem astepta de la acest eveniment?

Mai intai, dati-mi voie sa spun cateva cuvinte despre acest film pe care tocmai l-ati vazut si sa va dau cateva informatii de fundal.

Imediat dupa aceea vom incepe cu partea de telepatie.

In aceasta prima parte voi acoperi unele aspecte teoretice ale comunicarii telepatice si apoi, care probabil este cea mai incitanta parte pentru voi toti, va voi conduce prin nivelele de comunicare telepatica practica cu prietenii nostri extraterestrii.

Telul nostru este ca cu totii sa experimenteze contactul telepatic astazi.

Contactul telepatic consta in:

1. A stabili un contact telepatic individual, foarte personal, constient si
2. A trimite si a primi mesaje, adica schimbul telepatic de informatii.

CU TOTII, fara exceptie, putem comunica telepatic. Aceasta capabilitate a fost doar atrofiata in timp.

Prietenii nostri cosmici se afla aici pentru a ne ajuta sa redescoperim aceasta forma de comunicare.

Mai intai, cateva cuvinte legate despre comunicarea de astazi.

Mai intai: Cine poate participa? Raspunsul este simplu: Oricine poate participa, fara restrictii.

Mai tarziu, fiecare participant trebuie sa ia decizia constienta si limpede de a comunica telepatic. Doar atunci comunicarea telepatica poate incepe, pentru ca prietenii nostri cosmici ne respecta liberul nostru arbitru si nu vor veni din proprie initiativa.

Eu va voi conduce pana la acel punct. La fel cum ei asteapta cu bucurie contactul mutual, si noi putem sa manifestam cu curiozitate starea noastra de nerabdare. Voi veti experimenta acest prim contact ca fiind exceptional, greu de crezut, fascinant si sensational.

Este chiar normal sa fiti putin nelinistiti. Prietenii nostri cosmici inteleg aceasta si se vor veni intr-un mod plin de blandete si cu bucurie la acest prim contact telepatic cu noi.

Nu aveti cum sa gresiti atunci cand veti urmari sa realizati acest contact. Tot ceea ce ati putea face este in regula.

Ar putea sa va fie de folos sa va imaginati ca noi invitam in casa noastra noi si minunati prieteni si ca ii primim in aceeasi maniera plina de prietenie cum am proceda de fiecare data, fiind in acelasi timp curiosi.

Exista multi foarte buni telepati aflati in contact intensiv cu prietenii nostri cosmici peste tot in lume.

La fel cum acestia si-au descoperit abilitatiile lor telepatice in timp si si-au dezvoltat modurile lor unice de a intra in contact, eu sunt doar unul dintre multele cai de a va ajuta sa faceti aceasta.

Acest “tutorial” poate de asemenea sa fie folosit independent pentru a stabili contactul cu prietenii nostri cosmici dupa acest eveniment.

Intregul eveniment va ramane disponibil pe Youtube. Eu am postat adresa pe website-ul meu.

Observatie:  Adresa este: http://youtu.be/2ADEqiFGsg8

De ce gazduim acest eveniment astazi?

Vechile mesaje si profetii ale popoarelor si culturilor indigene ne spun despre “Zei venind din stele”. Protagonisti, asa cum este Erich von Daeniken, au prezis “reintoarcerea Zeilor” a se petrece pe durata vietii noastre, bazandu-se pe descoperirile lor obtinute in ani de cercetare.

Intotdeauna , se mentioneaza o “era de aur” si un salt simultan in constiinta umana
Iar noi ne aflam acum chiar in pragul acestei noi ere, descrisa in multe scrieri culturale si religioase.

Ce are aceasta de a face cu filmul pe care l-am urmarit inainte ca cu totii sa ne regasim aici?

Intr-o forma comprimata, acest film detaliaza aceeasi transformare intr-o noua era a omenirii.

Privind in urma, putem spune ca omenirea se afla acum in acelasi punct in care in film ultima grea si purificatoare furtuna primea cu caldura minunatele si prolificele noi inceputuri.

Acest film arata de asemenea ca in aceasta schimbare suntem acompaniati cu grija de civilizatii extraterestre pasnice si foarte evoluate.

Imaginati-va pe noi ca pe o comunitate internationala pasnica care este pe cale sa abordeze un trib izolat care traieste in regiunea amazoniana. Noi ne-am face cunoscuta prezenta cu grija si cu respect, iar in cele din urma ne-am prezenta acestui trib. Prietenii nostri extraterestrii, care la randul lor fac parte dintr-o comunitate cosmica uriasa, fac acelasi lucru cu noi. De ani de zile acum, piloti, ofiteri de politie si chiar membrii din armata, de exemplu, au raportat fenomene de tip OZN. Aceste rapoarte speculeaza daca forme de viata extraterestre chiar exista si daca prezenta lor pe pamant este posibila.

Prin urmare, din ce in ce mai multi oameni pasesc cu curaj in fata, impartasind in mod public propria lor experienta si cunoastere.

Fenomene precum cercuri in lanurile de grane, de exemplu, au crescut numeric de-a lungul ultimilor ani.

Motivul fiind: Civilizatiile extraterestre le folosesc pentru a pregati cu grija oamenii pentru primul contact in masa!

Acum haideti sa incepem partea principala a acestui eveniment, comunicarea telapatica!

Formele de viata extraterestrer care si-au deschis bratele catre noi astazi, au fost alaturi de noi pentru o lunga perioada de timp.

Neobservati de publicul larg, ei au inceput prima data sa contacteze individual unele persoane cu ani in urma si au inceput sa contacteze grupuri intregi de o vreme incoace.

Exemple in acest sens sunt persoanele care primesc mesaje telepatice, primindu-le de la civilizatii extraterestre si dandu-ni-le mai departe noua oamenilor.

Aceste mesaje fac de asemenea parte din pregatirea pentru Primul Contact in masa.
O noua faza a inceput.

Aceasta faza cuprinde primul contact cu prietenii nostri cosmici la o cu totul noua scara.
Acesta are loc in mod public si in intreaga lume.

Oricine este interesat de aceasta Aventura – probabil cea mai mare Aventura a Omenirii – si care are o minte curioasa, poate experimenta primul sau contact personal folosind telepatia!

Acesti prieteni extraterestri pe care ii puteti deja stii din unele dintre mesajele primite prin channeling, fac parte dintr-o comunitate pasnica de dimensiuni comice.

Pastrati-va curiozitatea si dati-le voie sa va surprinda!

Dati-mi voie sa spun cateva cuvinte despre Telepatie…

Ce este comunicarea telepatica?

Comunicarea telepatica reprezinta un schimb complex de ganduri, emotii si impresii senzoriale, fiind independent de timp sau spatiu.

Telepatia are loc la nivel constient si nu tine de trupul fizic.

Comunicarea telepatica se bazeaza pe “intentia constiintei individuale” si prin urmare ea este independenta de un anumit limbaj specific.

Aceasta forma de comunicare permite un schimb complex intre specii diferite, adica intre toate formele fizice si non fizice de constiinta.

Telepatia constienta este baza comunicarii cu animalele sau cu cei care au parasit planul fizic, de exemplu…

“A ne ruga” este de asemenea o comunicare telepatica…

Comunicarea telepatica este asociata cu emisfera dreapta a creierului, acolo unde creativitatea, imaginatia si intuitia sunt localizate.

Prin urmare, orice activitati precum pictura, cantatul, dansul, folosirea unui instrument muzical si asa mai departe, ajuta dezvoltarea abilitatiilor de comunicare telepatica.

Observatie: daca analizam si evaluam rational in timpul comunicarii telepatice noi ne vom focaliza automat asupra emisferei noastre stangi, care din nou diminueaza calitatea comunicarii noastre telepatice. Aceasta functioneaza ca o bariera. Prin urmare, noi recomandam sa va luati notite fara a incerca sa apreciati sau sa evaluati ceea ce primiti de-a lungul comunicarii.

Telepatia este o comunicare bazata pe”intentie”. Ce inseamna aceasta?

=> Imagineaza-ti urmatorul scenariu: aveti pofta de o prajitura. In fata casei de marcat priviti toate prajiturile si apoi va decideti asupra uneia anume.=> ne referim la acest proces ca “INTENTIE”.

=> Apoi comandati prajitura pe care ati ales-o, adica aceasta inseamna sa puneti laolalta cuvintele relevante, tinand cont de sintaxa si semantica corecta. Acum comandati prajitura in limba voastra materna.

=> Hai sa presupunem ca doriti sa faceti o comanda in limba italiana. In acest caz, ati pune cuvintele din limba italiana laolalta, luand in considerare sintaxa si semantica corecta a limbii italiene pentru a da aceasta comanda.

=> Acum ati facut aceasta intr-o limba diferita, insa “INTENTIA” este inca aceeasi!

Telepatia nu tine cont de limba! – Acesta este motivul pentru care telepatia este universala!

Din moment ce INTENTIA a fost transmisa, vi s-ar putea parea ca ati primit un raspuns chiar INAINTE  de a formula intrebarea care include toate cuvintele necesare, sintaxa corecta si regulile semantice.

Cateva cuvinte despre “ascultarea atenta” pe care am mentionat-o mai devreme:

Imaginati-va urmatorul scenariu:

Sunteti acasa, singuri. Sunteti asezati relaxat in scaunul din sufrageria voastra si cititi o carte. Este atata liniste incat ati putea auzi un ac care cade.

Brusc auziti un zgomot in spatele vostru!

Imediat, va focalizatii atentia asupra locului dinspre care presupuneti ca a ati auzit zgomotul.

Acesta este un moment foarte important, pentru ca tocmai atunci incetati sa mai ganditi!

Sunteti focalizat doar asupra a asculta! Aceasta numim “ascultare atenta”.


Pe durata acestei stari de constiinta, atunci cand “gandurile sunt vacante”, orice idee sau impresie care va vin in minte trebuie sa va vina dintr-o sursa “exterioara”.

Aceasta este starea in care trebuie sa va aflati pentru comunicarea telepatica!

Inante de a incepe cu partea practica , haideti sa facem o pauza de 2 minute…
 [2 minute pauza]

Deci, sunteti pregatiti?

- Aveti hartie si pix la indemana pentru a lua notite?

- Va rog diminuati lumina, daca este posibil.
_________________________________________________________________________

“Tura de incercare”

Acum haideti sa incepem “tura noastra de incercare”!

x  Va rog ramaneti asezati intr-o pozitie relaxata cu spatele drept

x Va rog inchideti-va ochii

x Asezati-va mainile pe coapse

x Respirati incet si echilibrat

x Focalizati-va atentia la nivelul muschiilor de la nivelul gatului:

=> Rotiti-va incet capul, spre stanga si spre dreapta, relaxandu-va muschii

x Focalizati-va atentia asupra muschiilor de la nivelul umerilor:

=> Miscati-va usor umerii, relaxati-va muschii

x Respirati incet si echilibrat

x Focalizati-va atentia la nivelul talpilor:

=> simtiti podeaua, presiunea usoara a incaltarilor voastre,

=> simtiti materialul moale al sosetelor care va atinge pielea

x Focalizati-va atentia asupra palmelor

=> simtiti materialul pantalonilor vostri, percepeti fibrele tesaturii lor

x Acum: Imaginati-va o nava spatiala pe o pajiste verde – avand marimea si culoarea dorite de voi.

Este o minunata zi insorita. Puteti mirosi aerul proaspat.

=> Launtric, exprimati-va dorinta voastra si trimiteti gandurile pe care le-ati formulat spre aceasta nava spatiala:

“As dori sa comunic telepatic cu voi”

x Acum: Acum focalizati-va asupra primului numar care va vine in minte!

=> Deschideti ochii si

=> notati numarul sau orice alte lucruri care va vin in minte!
_____________________________________________________________________________

Aceasta “tura de incercare” va va arata cum este perceput un mesaj primit telepatic.
Este o foarte subtila forma de comunicare. Este ca si cum “o idee va intra in minte”.
Acesta, intr-adevar, este primul contact telepatic! Pare destul de usor, nu-i asa?
Acum haideti sa mergem mai departe in directia “ascultarii atente”:

Va rog faceti o nota mentala legata de acest fosnet:
  
[FOSNETUL]

Ceea ce ati auzit este putin orez uscat intr-o cutie…

Acum, cu totii va rog sa va alegeti intrebarea voastra individuala si de asemenea faceti o nota mentala referitoare la ea.

Este posibila orice intrebare doriti. Dati-mi voie sa va ofer cateva exemple:

x Din ce sistem solar veniti!

x Veti ateriza navele voastre spatiale si va veti arata in mod public?

x La cati ani lumina distanta de noi va aflati?

x Puteti va rog sa imi trimiteti o imagine telepatica a modului in care aratati?

x Ce inseamna numarul pe care tocmai l-am perceput?

x Pot sa va contactez din nou telepatic mai tarziu?

etc./si asa mai departe

Aveti aproximativ 2 minute pentru a va gandi la 2 pana la 3 intrebari pe care ati dori sa le adresati.

Voi reveni in aproximativ 2 minute…

[2 minute pauza]

____________________________________________________________________________
“Ascultarea Atenta”

Haideti sa incepem acum efectiv cu primul contact.

Eu va voi insoti pana voi va veti afla din nou in starea de ascultare atenta, pana in punctul in care veti putea sa adresati intreabrea voastra. Veti avea un interval de 20 de minute pentru a face aceasta si apoi voi reveni…

x Va rog sa va asezati intr-o pozitie relaxata, cu spatele drept

x Inchideti ochii

x Asezati-va mainile pe coapse

x Respirati incet si echilibrat

x Concentrati-va atentia la nivelul talpilor:

=> percepeti podeaua, presiunea usoara a incaltarilor voastre,

=> percepeti materialul moale al sosetelor care va atinge pielea

x Focalizati-va atentia asupra palmelor

=> simtiti materialul pantalonilor vostri, percepeti fibrele specifice

x Acum: Imaginati-va o nava spatiala pe o pajiste verde – avand marimea si culoarea dorite de voi.

Este o minunata zi insorita. Puteti mirosi aerul proaspat.

=> Ascultati fosnetul orezului… [FOSNETUL]

=> Asculteti din nou fosnetul. Acum este cu mult mai multa liniste… [FOSNETUL]

Aminititi-va prima informatie care va vine in minte.

=> Ganditi; “Cum te numesti?”

Aminititi-va prima informatie care va vine in minte.

=> Formulati acum intrebarile voastre, gandindu-va la ele…
_________________________________________________________________________________
[20 minute Comunicare telepatica cu ET]

MULTUMITI SI LUATI-VA RAMAS BUN DE LA CONTACTUL VOSTRU…

Deschideti ochii si notati tot cee ce v-a venit in minte!

Voi reveni in doua minute…

 [2 minute pauza]

Deci, acum ajungem la sfarsitul primului nostru contact mutual cu prietenii nostri extraterestrii. A fost probabil o experienta foarte incitanta pentru multi dintre voi, si de asemenea una foarte profunda.

Ce se petrece acum?

Poate sunteti nteresati cum au experimentat altii acest eveniment?

Poate aveti intrebari sau ati dori sa continuati contactul vostru cu prietenii vostri extraterestri?

Noi am pregatit un grup dedicat acestor desiderate pe Facebook, deci veti putea sa faceti schimb de pareri acolo cu ceilalti participanti. Adresa se afla in partea de jos a acestei pagini.

Noi de asemenea vom posta propria noastra experienta legata de contact acolo impreuna cu raspunsul prietenilor nostri cosmici.

Asteptam cu nerabdare sa va intalnim acolo!Va multumim foarte mult pentru ca v-ati alaturat acestui extraordinat eveniment si va dorim o zi sau o noapte minunata!

Pe curand!


Sursa: Alfred Steinecker – www.the-starpeople.net 

 Traducere: Sorin 

No comments:

Post a Comment

p

Terra Galactica

crop circle

ET First Contact

the way we live

Could you imagine

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

rd


info@exopoliticsportugal.com

xmas“Glory to God in the highest, and on Earth peace, good will toward men.”

This Christmas, Give PeaceI Decree


FOR SPIRITUAL ENLIGHMENT

PLEASE VISIT THIS SITE


esoteeric IISUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

pleiades

THIAOOUBA PROPHECY - 14,15,16,17,18

P. Camelot - PORTUGUESE

terra galactica uk

TSUNAMI OF LOVE

Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 1埋め込み画像 2

Popular Posts

Be divergent

CONTACT

ashtar

arabic song
SO ... ONCE AGAIN I REITERATE ...

WE ARE ASKING YOU FOR YOUR ASSISTANCE ... WE ARE PUTTING OUT AN S.O.S. ... IN LOVE ...

TO OUR STAR BROTHERS AND SISTERS ... OUR FAMILY ... WE ASK FROM OUR HEARTS ... FROM THE CORE OF WHO WE ARE ... THAT YOU UNDERSTAND OUR SITUATION AND 'MAKE PLANS' TO ADHERE TO OUR CALL.

Blossom, 02:01:2014
richard dolan song

SEND SNOWDEN HOME

Send Snowden home

750,000
744,540

The world's greatest whistleblower is stuck in the Russian winter, facing solitary confinement, ridicule, and life in prison if US agents grab him. But this week, we could help get him to safety.

Edward Snowden exposed the mind-boggling and illegal level of surveillance the US government is conducting on, well, all of us. His welcome in Russia runs out soon, and he's got nowhere to go. But Brazilian President Dilma is angry at US surveillance and experts say she might brave massive US pressure to consider asylum for Snowden!

This is about much more than one man. If Snowden's act of truth-telling leads to crippling punishment, it sends the wrong signal to abusive governments and whistleblowers everywhere. If 1 million of us take action now, we can send President Dilma the largest citizen-supported asylum bid in history -- sign to safeguard Snowden and defend democracy everywhere.

SIGN HERE


KIEVRevolution in Kiev, Ukraine

In the last days I received multiple requests to translate my posts for foreign readers, as they have very limited information about the happenings in Ukraine. This material describes events which took place in Kyev on January 22 and 23.

Sharing and distribution is appreciated.

22 January 2014. Battles on streets of Kiev.

I came to Kiev. I came to see for myself what is happening here. Of course, an hour after arriving at Maidan, you begin to understand that everything what you've read in dozens of articles, saw in TV news reports is total crap. In the upcoming reports I will try to, as objectively as possible, to sort out this new wave of Kiev revolution.
www.paradigmresearchgroup.org
Janeiro 16, 2014

Deixem a desinformação começar


Translate

Ancient Knowledge

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

The Book of Enoch

Einstein

Português
Falado em Portugês Biografia - Albert Einstein nasceu na região alemã de Württemberg, na cidade de Ulm, numa família judaica. Em 1852, o avô materno de Einstein, Julius Koch, estabelece-se como comerciante de cereais em Bad Cannstatt, nos arredores de Estugarda. Os pais de Einstein, Hermann Einstein e Pauline Koch, casaram-se em 8 de agosto de 1876. Hermann, que era comerciante, muda-se de Bad Buchau para a cidade de Ulm, onde passou a viver com a esposa. É em Ulm que nasce Albert Einstein, em 14 de março de 1879.

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE
BOB DEAN'S INTERVIEW - AUDIO + TRANSCRIPT CLICK IMAGE CLICK IMAGE

Steve Bassett Interview