2012 and the Pyramids at Giza…
- Count 144,000 days after Sept 11, 2001. You now know the amount of time we have left before they believe they must finish their work.
- Count 666 days before Dec 3, 2012 and then find out where your leaders were.
- Count June 10, 2011 to Dec 3, 2012. Count June 10 2011 to Feb 4th 2012, compare those numbers to Dec 3, 2012.
- Count how many days separate Feb 4th 2012 from June 10, 2012. Then start running the numbers and compare them to numerology, Paganist lore, and the Bible. (Notice that is the first time I’ve capitalized the world bible.)
- Compare our planet’s daily numbers to the distance of our Sun.
- Compare those numbers to ancient mythology.
- Compare the mathematical numbers to the days of the year you honor against those numbers and our solar system.
- Compare 3, 7, 21, 42, 72, 111, etc… against our planetary daily numbers and the mathematical numbers we know are true regarding our solar system.Compare them god damnit and open your eyes.
|The story of Moses becomes even more incredible once you sit down and understand. All you need is your bible and the information I’ve mentioned above and you will learn so much. I could spend all day explaining this to you, destroying any chance you have of discovering all of these truths on your own. And I absolutely refuse to do so. Yet I know I cannot allow this information to go unknown for to much longer. It must be known before the end of this year, for so many reasons, if you study, you will understand completely. Read Captain Morgan’s Book. Read Your Bible. Read Maurice Cotterell’s book or watch his video’s on youtube. Watch or read Graham Hancock’s books or watch his youtube videos to understand the knowledge he and his co-authors have discovered. Then do the math I’ve mentioned above. Then research the Dec 3, 2012 and how long its been since this the last time this happened exactly 18 days before the progression of the Equinox. (if the progression of the equinox happens every 25,920 years, and that planetary convergence matches the pyramids every fifth cycle or 13,685… But can only be seen on earth every second cycle how many cycle does it take…) then Re-read the creation story. Compare the math… (1 day equals 24, 2 days equals 24 times 24, 3 days equals 24 times 24 times 24, etc etc… and then compare the stories you are told to believe regarding our earth, by both science and religions.) Compare the math… compare the stories. Compare the science… This is undeniable. UNDENIABLE!!! Later this year I’ll give you much more… Or for those who are extremely lazy… read my posts… the answers from beginning to end are there if you are smart enough to see them… Yet For now, I pass the rest of this journey onto you.|
- 3 days*24hours*60minutes equals 4320 * 60seconds equals 259,200
- 9 days*24hours *60 minutes equals 12,960 * 60 seconds equals 777,600
- 18days*24hours*60minutes equals 25,920 * 60seconds equals 1,555,200
- 4,320 / 360 equals 12 while 259,200 / 360 equals 720.
- 12,960 / 360 equals 36 while 777,600 / 360 equals 2160.
- 25,920 equals 72 while 1,555,200 / 360 equals 4,320
- 25,920 years equals how many years our truly ancient ancestors demanded it took one cycle of the Progression of the Equinox to complete.
- 2160 years is how many years it takes for our planet to move from one Constellation into another.
- 72 equals a mathematical equation for our Sun. (that will be explained at some later date.)
- While 720 equals how many earth days it takes Mars to complete one ecliptic cycle around the Sun.
- 777,600 and 4,320 I’m going to leave for those who understand the next step to prove to themselves just how much our truly ancient ancestors understood. Its mind boggling.
And now the Bible/Torah
|Names||Age First Son (AFS)||Years Lives AFS||Age at Death|
|Subtract Duel/Triple Ages||300||1800||2518|